Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 498/1004 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop XXXV

1. unuttuk be şöyle %4-5 lik düşüşleri...

2. Seçim olmaz..
    Seçimi kaybetmez..
    Seçimle de gitmez..

Ülke iliğine kemiğine kadar partili adam dolmuş..
    Askeri polisi adalet sistemi üniversiteleri odaları kuruluşları basını aklınıza ne gelirse..

Hayal görmeyin o yüzden..

Borsaya da birazdan emir gelir diye düşünüyorum..
    Alınacak alllll..
    THY ve TCELL de misal hiç mi satmayı düşünen adam yok yahu..Ortalık bi anda yangın yerine dönmüş bunlar 2 kuruş gevşemiyor..
    İmkansız bişi..
    Düşünün tahtaların durumunu..Bankalar ile birkaç hissede yabancı satışı var..
    O da hesap edilmiş matematiği halledilmiş bişidir..

Aslında tam BIMAS show günü idi ama market lafı da edince alamadılar orayı..Yoksa eksi 0.50 lerde falan olurduk max..

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen hafta cuma günü takip ettiğimiz formasyon 9.18 tamamlandı,
    9.11 üzerinde kalamazsa 8.70 bandı bir sonraki durak benim grafta.

Hafta başı yaptığımız analizde yukarı pozisyon alan bir arkadaş 8.70 nereden buldunuz diyordu ,
    teknik olarak yorumumu söylemiştim kendine , birde laf yedik teknik ne ya diye teknik bu arkadaşım biz buna OBO formasyonu diyoruz 8.70-75 bandında bitiyor günlük.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Seçim olmaz..
    Seçimi kaybetmez..
    Seçimle de gitmez..

Ülke iliğine kemiğine kadar partili adam dolmuş..
    Askeri polisi adalet sistemi üniversiteleri odaları kuruluşları basını aklınıza ne gelirse..

Hayal görmeyin o yüzden..

Borsaya da birazdan emir gelir diye düşünüyorum..
    Alınacak alllll..
    THY ve TCELL de misal hiç mi satmayı düşünen adam yok yahu..Ortalık bi anda yangın yerine dönmüş bunlar 2 kuruş gevşemiyor..
    İmkansız bişi..
    Düşünün tahtaların durumunu..Bankalar ile birkaç hissede yabancı satışı var..
    O da hesap edilmiş matematiği halledilmiş bişidir..
    Yani, katılıyorum. Seçim olmasın diye ellerinden geleni yapacaklardır. Herşey olabilir o gün geldiğinde...

Ama borsaya ne emri gelecek ki? Varlık fonunun borsada işlem yaptığı artık ayyuka çıkmış bişi ama öle borsayı tuttuğu, savunduğu filan yok bence. Aksine yatırımcı öğütme makinası adeta. Gelenleri çarpıp gönderiyor. Vergilerle halkı sömürdükleri yetmiyor, borsada da robotlarla halkdan devlet babaya servet transferi yapıyorlar. Senin ne varlığın varda varlık fonu kuruyorsun? Ama zaten amaç halkın varlığını kendi varlıklarına katmak...dolayısıyla "varlık fonu"

rte olduğu sürece dolar hep artacaktır, TL hep değer kaybedecektir, shortcular ise hep kolaydan kazanmaya devam edeceklerdir. Tüm dünyada yaşanan yüzyılda bir olabilecek ralliyi bile eksi yönde çakılarak geçirdik sayelerinde. Valla bravo. Ülkeyi yoldan geçen birine emanet etseniz, şu an dolar 6TL, borsa 2000-2500 bandında olurdu. Yoldan geçen ortalama bir vatandaş diyorum bakın...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Şahsen haftaya en az 100 baz faiz indirimi bekliyorum...
    Bu ona tanınan zamanın son ayı bence, yoksa bir gün sonra cuma gecesi kararnamesiyle yolcu edilir büyük ihtimalle.

Geçen hafta Dow beklediğim geri çekilmeyi gerçekleştirmedi, uzun bir bar bekliyordum, büyük ihtimalle haftaya gelme olasılığı var...İlk durak 34.000'ler olacaktır...Geçen yıldan başlayan yükseliş trendini aşağı kırmış gözüküyor, önümüzdeki süreç çok daha derin dalgalı olacak gibi...

Bizi böyle bir süreçte ne kadar tutabilirler göreceğiz,
    Faiz kararı düşündüğüm gibi gerçekleşirse...Euro bazlı grafikte çıkışın başladığı noktalara hızlı bir şekilde ineriz bence...(grafikte en alttaki gri yatay çizgi)

Bu çizgi ne kadar güçlü göreceğiz bir miktar daha çevresinde salınabilir....
    Şahsen buralardan küçük bir miktar maliyetlendim...Önümüzdeki haftanın kısmen pozitif olabileceğini düşünmekteyim...

-Tabi hafta sonu şok bir kararname çıkmazsa...diye önemli bir şerh koyalım...Her ne kadar faiz kararından sonra o risk kalkmış gözükse de, haşmetlimiz oranı beğenmemiş olabilir..-

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    16.00 dan sonraki saatlik barlar eregl ve tuprs için önem arz eder.
    ereg 16.75 üzerine, tuprs 110,80 üzerine atmalı grafların bozulmaması için.
    bu iki tahtada aşağı yönlü formasyonlar çalışmaya başlar benim graflarda.
    Güzel tepki geldi şimdilik teknik olarak aşağı salmazlarsa direksiyonu topladı lar.

7. Dolares de ufak ufak da olsa kar realizasyonu mevcut.

8. Çok mal aldılar bu gün...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 498/1004 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •