unuttuk be şöyle %4-5 lik düşüşleri...
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
unuttuk be şöyle %4-5 lik düşüşleri...
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle de gitmez..
Ülke iliğine kemiğine kadar partili adam dolmuş..
Askeri polisi adalet sistemi üniversiteleri odaları kuruluşları basını aklınıza ne gelirse..
Hayal görmeyin o yüzden..
Borsaya da birazdan emir gelir diye düşünüyorum..
Alınacak alllll..
THY ve TCELL de misal hiç mi satmayı düşünen adam yok yahu..Ortalık bi anda yangın yerine dönmüş bunlar 2 kuruş gevşemiyor..
İmkansız bişi..
Düşünün tahtaların durumunu..Bankalar ile birkaç hissede yabancı satışı var..
O da hesap edilmiş matematiği halledilmiş bişidir..
Aslında tam BIMAS show günü idi ama market lafı da edince alamadılar orayı..Yoksa eksi 0.50 lerde falan olurduk max..
Yani, katılıyorum. Seçim olmasın diye ellerinden geleni yapacaklardır. Herşey olabilir o gün geldiğinde...
Ama borsaya ne emri gelecek ki? Varlık fonunun borsada işlem yaptığı artık ayyuka çıkmış bişi ama öle borsayı tuttuğu, savunduğu filan yok bence. Aksine yatırımcı öğütme makinası adeta. Gelenleri çarpıp gönderiyor. Vergilerle halkı sömürdükleri yetmiyor, borsada da robotlarla halkdan devlet babaya servet transferi yapıyorlar. Senin ne varlığın varda varlık fonu kuruyorsun? Ama zaten amaç halkın varlığını kendi varlıklarına katmak...dolayısıyla "varlık fonu"
rte olduğu sürece dolar hep artacaktır, TL hep değer kaybedecektir, shortcular ise hep kolaydan kazanmaya devam edeceklerdir. Tüm dünyada yaşanan yüzyılda bir olabilecek ralliyi bile eksi yönde çakılarak geçirdik sayelerinde. Valla bravo. Ülkeyi yoldan geçen birine emanet etseniz, şu an dolar 6TL, borsa 2000-2500 bandında olurdu. Yoldan geçen ortalama bir vatandaş diyorum bakın...![]()
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Bu çizgi ne kadar güçlü göreceğiz bir miktar daha çevresinde salınabilir....
Şahsen buralardan küçük bir miktar maliyetlendim...Önümüzdeki haftanın kısmen pozitif olabileceğini düşünmekteyim...
-Tabi hafta sonu şok bir kararname çıkmazsa...diye önemli bir şerh koyalım...Her ne kadar faiz kararından sonra o risk kalkmış gözükse de, haşmetlimiz oranı beğenmemiş olabilir..-
Dolares de ufak ufak da olsa kar realizasyonu mevcut.
Çok mal aldılar bu gün...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri