Sayfa 107/175 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1398 madde; 849 - 856 arası.

Konu: NTHOL - Net Holding

1. Çok basit spk ya bu şirketin halka açıkken yapmış olduğu sözleşmeyi yatırımcısına saklıyor deyin ama oradan sonuç alamayabilirsiniz çünkü orada da kollayan adamları vardır kesin ama spk nın cvp ını tanıdığınız bir avukat aracılığıyla ıhtam Bi mahkeme konusu yapabilirsiniz böylece sözleşmeyi mahkeme aracılığıyla istersiniz tıpış tıpış o sözleşme o mahkemeye gelir oradada sirvi zekalıkta ne kadar çığır açmışlar görürsünüz
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Çok basit spk ya bu şirketin halka açıkken yapmış olduğu sözleşmeyi yatırımcısına saklıyor deyin ama oradan sonuç alamayabilirsiniz çünkü orada da kollayan adamları vardır kesin ama spk nın cvp ını tanıdığınız bir avukat aracılığıyla ıhtam Bi mahkeme konusu yapabilirsiniz böylece sözleşmeyi mahkeme aracılığıyla istersiniz tıpış tıpış o sözleşme o mahkemeye gelir oradada sirvi zekalıkta ne kadar çığır açmışlar görürsünüz
    Hazır bu yola girmişken, biraz da apple hissesi alıp, apple ile foxconn arasında yeni imzalanan sözleşmeyi size göstermelerini talep edin, reddederlerse SEC’ye başvurun, o da reddederse tanıdığınız bir avukatla mahkemeye gidin kesin kazanırsınız.

Şaka bir yana, Net ile Ağaoğlu arasında imzalanan sözleşmeyi ben de görmek isterim, ama kimseye buradan olmayacak şeyler tavsiye etmiyorum. Firma, sözleşmenin açıklanması gereken kısımlarını (hasılat paylaşımı, sürenin ne zaman başlayacağı vb.) kamuoyuyla paylaştı. Bunları beğenmiyorsanız hissenizi satabilirsiniz. Mesela bence sürenin inşaat ruhsatıyla başlaması bir problem. Ama teraziye koyduğumda, hisseyi satmamı gerektirecek bir problem değil. Paylaşılanlar haricinde hangi ek bilgilerin paylaşılması gerektiğini düşünüyorsanız, buraya yazın, üzerinde düşünelim beraber. “Evet o bilgi de paylaşılmalıydı” diyeceğimiz bir bilgi varsa, o spesifik bilgiyi paylaşmaları için baskı kuralım, gerekirse mahkemeye gidelim. İşte öyle bir mahkeme kazanılır.

Ama böyle, sözleşmeyi göstersinler, yoksa mahkemeye gidelim, kim sivri zekalıymış görelim vb. yaklaşımlar pek ciddi yaklaşımlar değil sanki. Yine de siz bilirsiniz.

3. Gedikten malı alan arkadaş Meşhur Mehmet Akdere.Bir zamanlar ittifakı ele geçirip yönetim Kurulu başkanı olmuştu,hisse sahipsiz olduğu için operasyonu yapıp görevi bıraktı.Şimdi kafayı nethole takmış.yahu burda besim var sahibi var.Gücün ne kadar bilemiyorum alıyorsun ama paran bittiğinde aldığın malları besime geri satmak için yalvarırısın.Bu tahta da çok adam battı.akıllı ol sıra sende.Sat çık mallarını burayı okuyorsan benden tavsiye.

4. Şirketin speği seni çıtır çıtır yer akdereee.

5. 5 lira maliyetli 14 milyon malın var,git anlaş geri ver hisseleri,yakma bizi akdereeee.

6. Paran bittiğinde tabanlar başlar akdereee.

7. Bu iş Hande hanımı tehdit etmeye benzemez akdereeee.

8. Mal gelmez dediğin hesaplardan kafana mal gelir yıkılırsınnn akdereee.

Sayfa 107/175 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •