Biþey daha bu hisseden 1 liranýn üstünde kar ettim kalan lotlar danasýnýn buzaðýsý o sebeple sat mý yo rum
Biþey daha bu hisseden 1 liranýn üstünde kar ettim kalan lotlar danasýnýn buzaðýsý o sebeple sat mý yo rum
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Her þeyi herkesten iyi bilme kýsmýný geçelim, orasý boþ muhabbet.
Herhalde mesajýmý okumadan heyecanla cevap yazmýþsýnýz. Yazdýðýnýz bütün problemlere ben de katýlýyorum. Ama sizin varmak istediðiniz noktayý anlayamýyorum. Sözleþmede tamamlama kýsmý, "inþaat ruhsatý alýnmasýný takiben 7 yýl" olarak belirtilmiþ (7 deðil de 9 vs. de olabilir, isteyen arþivden bulsun). Bu zaten zamanýnda açýklanmýþtý. Bu bence bir problem, süre sözleþme tarihinde baþlamalý veya en azýndan nihai bir müddet belirtilmeliydi. Anlamadýðým ve önceki mesajýmda sorduðum husus þu: Þu anda eksik olan hangi bilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz? Yani hangi bilgiyi holding sizden gizliyor? Gecikme cezasýný vs. öðrenmek istiyorsanýz, o 7 yýl sonrasýnýn konusu, zira sözleþmeye göre bir gecikme yok.
Ky olarak sözleþme iþe baþlama ve bitirme tarihlerini bilmek hakkýmýz diyorsunuz. Ee zaten bu bilgi paylaþýldý. Ýþe baþlama tarihi inþaat ruhsat alma tarihi, bitme tarihi de bunu takiben 7 yýl. Evet, holding zayýf bir sözleþme imzalamýþ bundan 20 sene önce; o dönem ellerinin çok güçlü olmadýðýný da unutmamak lazým. Bunlarý kabul etmek neden bu kadar zor? Sözleþme þartlarýný beðenmiyorsanýz, hissenizi satarsýnýz, kimse zorla aldýrmýyor ki.
Baþka hangi bilgiye ihtiyaç duyuyorsanýz, söyleyin tartýþalým. Bunun yerine herseyi daha iyi biliyorsun vs. muhabbetlerine girmeyi tercih ederseniz de kendiniz bilirsiniz. Tutan da yok ayrýca, gidin açýn davanýzý, þu forumda harcadýðýnýz zamandan kýsa sürede yazýlýr dava dilekçesi.
Ceza konusu sözleþmede olmasý lazým iþin süresinin bitiminden sonra yazýlacak biþey deðil ayrýca ruhsat tarihi içinde bir süre verilmeliydi yani inþaat ruhsatýný adam siktimsene almaz ise ne olacak tüm bu etkenler düþünülüp hepisi ayrý ayrý maddelerle baðlayýcýlýðý olan þartlar yazýlmalýydý tüm bunlar yinede o arsayý aðaoðlunun yap maz hemen hemen tüm yap sat mütahiti arsa karþýlýðý ev+para þeklinde sözleþme yapar açýn öyle bir yapsatçý mütahitin veya arsa sahibinin imzaladýðý sözleþmeyi inceleyin neler neler yazýyor hele bir de Ýstanbulu iyii bir semtindeyse ayrýca bu ve buna benzer sözleþmelerin dava konusu olduðu bir dünyada dava var tamamlanmadan iþlerle ilgili neyse daðýtmayayým konuyu sonuçta bisimin attýðý imza satýþ sözleþmesi deðil o sebeple arsayý aðaoðlunun yapmaz birde takýldýðým bir konu daha var 2006 yýlýnda mý bu sözleþmeyi imzaladý euromu dolar mý aldý döviz bu kadar ucuzken koos koca holding bu paraya mý sýkýþmýþ o tarihte anlam veremedim bu bu þekil devam ederse zaten günün birinde dava konusu olur bana dava aç diyorsan o akýlý ben veriyorum zaten açý dava açýn diyorum davasý býrakmayýn bunlarý þirket avukatlarý bir davadan çýksýn diðerine girsin istiyorum
Ayrýca size bir örnek daha vereyim tc devleti hastane yol köprü iþi veriyor benzer yöntemlerle açýn sözleþmelerine Bi bakýn maddeleri inceleyin neler var neler yok ayrýca bu iþleri yapan firmalara yaptýðý hastane veya köprü yol kalmýyor yani devlet yer gösteriyor mütahit yapýyor iþletiyor ama yaptýðý yer mütahite kalmýyor yani devlet arsayý satmýþ olmuyor arsayý belli bir süreliðine kiraya vermiþ gibi oluyor ne için hastaneyi yolu yapmasý için iþletme süresi de firmanýn karý oluyor veya belli bir süresi diyelim
Tekrar yazayým sat mý yo rum
Yine gerilmiþ ahali...
Mal gitmeli ve benim öngördüðüm süre icinde gitmeli...
Maalesef böyle olmuyor keþke olabilse...
Þirketin 1. önceliði bizleri zengin etmek deðil evet fakat þirketin ve veya patronun bizlerle derdi de yok bence...
Varsayýmlarla yorum yapmak kolay bende zamanýnda çok yaptým fakat somut donelere bakarak biþi sölemek gerekirse þu bir gerçek bu þirket ve patronu Bist tarihinde grülmemiþ bir geri alým yaptý yapýyor...
Sakin kalmakta fayda var X kiþi mal almýþ Y kiþi satmýþ bunlar Besim Tibuk icin eger niyeti varsa sadece zaman kaybýdýr iþ olacagýna varýr...
Yazmak için yazanlar var.
1.hicbir gayret göstermeyip millete akýl veren
2.malini satmýyormus çok önemliydi sanki satýp satmamaniz baþkalarý için.
3.birisindeki mal icinakil veriyor biriside siz giderken o geliyordur muhakkak.
4.elinde 5 milyon lot olana akýl veren var.ne hallere geldi forum.
Sagliklar
Sana ne kime ne akýl verdiðim cin ali
Yer Ýmleri