beğenmediğiniz grafiğim şortçulara neler neler etti 2 günde![]()
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
beğenmediğiniz grafiğim şortçulara neler neler etti 2 günde![]()
audentes Fortuna iuvat
Niye üüüle diyon ki gundwane abi, halk var, vak vak var, teyyare var, emlak var, iş var, yapıkredi var, akbank var, Asels var, var oğlu var
Hamdım Piştim Yandım
Bademgiller in ereğlisi, tofaşı, tüpü, koçu, petkimi, yoncası varsa bizimde bunlarımız var![]()
Hamdım Piştim Yandım
ilgiyi arttırmak için yapılabilecek şeylerden birisi bankalara müdaheleden vazgeçmeleri, uzun süre temettü vermelerini yasakladılar.. bu sene temettü dağıtımı oldu ama istenilen seviyelerden uzak..
ayrıca temettü vatandaşa dağıtıldığında direkt %15 stopaj var temettü üzerinde.. ekonomideki diğer alanlarda yaptıkları ayarlamaları buraya da yapsınlar, mesela %10'a düşürsünler.. bu neticede bir çifte vergilendirme..vatandaş şirket ortağı olarak zaten kurumlar vergisini vermiş durumda, %20+ civarında..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Gundi,
pıst di 1470 den 1390 bastıklarında buradan kayboldun hep kuzey diyordun
hatta burayada yazdım gundi nerede diye , sonra arkadaşın bir tanesi özele yazdı öbür köyde diye ,
gelelim yazdığın tahtalara bir %7-10 daha düşemezmi bu kadar iddialı olma sonra seni aramayalım burada![]()
Tupe,kuşa,tofa yasiz dinlenin yonca,bım,koç bugun onlar dümene geçsin demişler .
sıra ile dışarısına göre makinalar şişe çeviriyor sırası gelen badem bofası ile oyuna başlıyor![]()
Yer İmleri