Sindoma abi pala yonca yiye yiye yeşerdi ortalık, yarında yeşertirler yoncayı bademgiller mal satmak istiyor bariz belli, yonca lönk devam diyor sistem büüüle yabcak bişii yok.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Sindoma abi pala yonca yiye yiye yeşerdi ortalık, yarında yeşertirler yoncayı bademgiller mal satmak istiyor bariz belli, yonca lönk devam diyor sistem büüüle yabcak bişii yok.
Hamdım Piştim Yandım
Dediğin gibi şeklen uyum içindeler, dollar bu ayın başında harekete geçti, yaklaşık 20 gündür yükselişte, aynı şekilde yonca bu ayın başında harekete geçti yaklaşık 20 gündür düşüşte
Lakin
grafiklere biraz daha uzaktan bakınca korelasyon pek yok, dediğin gibi olmuş olsa yonca şuan 7 altında olması ilazımdı
Hamdım Piştim Yandım
Yonca senin değin şekilde satılsa yani 7 bandına kadar o zaman badem sistemi olmaz
Diğer konu alıcı gelirse satarsın , adamlar borsayı çökermeye değil yukarda tutmaya çalışıyor zaten.
Yoncayı kucağa vermeye başladıklarında unlü ye uyarı çektik burada arkada herşey yazılıilk mal unlüye verildi diğer mallar karşılıklı maliyet düşürmek isteyen , arada atlayan ,pozisyona göre dağıtılan mallar bunlar.Ha eski borsa olsa derdiğin doğru aşağıda alıcı varmış yokmuş dinlemez basardı.
Yer İmleri