Sayfa 301/1006 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yazlıklarda ısı yalıtımı olmuyor genelde. Poposu donar adamın:-)
    10 sene önce Urla'daki yazlığımızda Mart ayında 1 hafta kalmıştık. Kömür sobası yakmamıza rağmen düzgün ısıtamamıştık. Aralık'ta Şubat'ta daha bile beterdir.
    Doğalgaz geldi, "içeri çektirtip kalorifer tesisatı yaptıralım, kışında arada gelir kalırız" dedi babam. Annem ve ben itiraz ettik, "bu haliyle ısıtamazsın, boşuna masraf" diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Selecta Yazıyı Oku
    10 sene önce Urla'daki yazlığımızda Mart ayında 1 hafta kalmıştık. Kömür sobası yakmamıza rağmen düzgün ısıtamamıştık. Aralık'ta Şubat'ta daha bile beterdir.
    Doğalgaz geldi, "içeri çektirtip kalorifer tesisatı yaptıralım, kışında arada gelir kalırız" dedi babam. Annem ve ben itiraz ettik, "bu haliyle ısıtamazsın, boşuna masraf" diye.
    Aynen bende kışın yazlığa gittiğim de 15-20 dk kontrol edip çıkarım. 1-2 saat kalmak bile hasta eder adamı.

Son yıllarda yapılan yazlıklar ısı yalıtımı olarak daha iyi ama bence hala yetersiz. Özellikle zemin kata yerden gelen soğuğa karşı yalıtım yapmaları gerekir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...58300489/detay

Sunun gibi bir yer kiralayip kis aylarini gecirmek lazim.

Syg,
    kirası aylık doğalgaz faturası kadar.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu stopaj işi ne olacak.. vadeye karar veremiyorum..
    bilerek mi geç açıklıyorlar nedir.. uzun bağlasın insanlar diye..
    vatandaşına kazık atmaya çalışan bir yönetim mi ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.politikyol.com/ya-erdogan-aday-olmazsa/

Burada da ayni seyler yaziyor...

Syg,
    şerefli ve güvenli bir çıkış da nedir ?

7. Yabancı bir turist geliyor, resepsiyona 100 dolar bırakıp odaya ve otele bakmaya gidiyor.

Otel sahibi parayı alıp, kasaba olan borcunu ödüyor.

Kasap 100 doları kaparak hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.

Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle “veresiye hizmet veren†son defa birlikte olduğu hayat kadınına götürüyor.

Hayat kadını da parayı alıp aynı otele giderek, oraya olan borcunu ödüyor.

Ve o anda yabancı turist dönüyor, odayı ve oteli beğenmediğini söyleyip 100 dolarını alarak kasabayı terk ediyor.

Türkiyede finansal sıkıntı çekmememizin özü budur bana göre.. Yabancı döviz kredileri..

8. Şimdi yıl sonu geliyor, yani net yüzde 20 kazansan bile zararda sın işin Türkçesi bu. Geçmiş olsun ister dövize bak ister enflasyona

Sayfa 301/1006 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •