Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 597/1004 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop XXXV

1. RTE Erbaşı her yere götürüyor ya aklıma geldi memurlar yolluk alıyor o sebeple mı ki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    buralar durulmazsa problemi tekrar gözden geçirmek gerekebilir. "yatırım tavsiyesi değildir"

3. Evi de satliga çıkardım bir ayda yemin ederim emlakçılar hariç bir kişi aramadı

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsada hisse net den daha çok yorumlananlar inwesttekiler gelişigüzel bakın bir sene öncesine dönseler hiç biri dolar altın bozdurup borsaya girmez. Bir kaç ilginç bulduğum yorumdan birisi hanıma araba alacak borsada biraz kazanip sıfıra yakın yada sıfır almak amacıyla girmiş ancak bebek arabası kadar parası kalmış. Düştükçe hise değiştirmiş zarar büyük. Diğeri ev parası vsr borsaya girip komisyon ve vergiler birde ufak tefek eşya parası için girmiş eski ev bile hayal artık diyor. Böylece bir sürü yorum var. Kaç yıldır yerimizde sayıyoruz. Daha sorunlar masada bugün bir ara bir baktım baya eksiyi görmüş. Burada bir sürü arkadaşlar vardı. Çoğu yabancı borsada işlem yapıyor yada battı. Elektrik doğalgaz petrol ürünleri gıda çekirdek dışı. adam 1 temmuz da zam yapıyor sen 6 ay cepten yiyorsun. Stok yapmıştım azaldıkça zoruma gidiyor. Çoğunun fiyatı ikiye katladı nasıl alacam bilmiyorum. Tarihi zirvede olan hisseyi almak gibi bir his
    borsa, alırkende satarkende matematik işi.. sürekli hisse değiştirerek işlem yapanlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamadım. heleki zararına vererek.. çünkü her zarada sermaye azalıyor ve sonunda elinde kalan sermaye ile tavan tavan hisse yakalasa ne olacakki. madem düşmüşsün bir çamura beklenecek. başka çaresi yok bunun. akıl dağıtmış gibi oluyor ama, bu kadarınıda akledemeyen birine bence çok akıl lazım. misal olarak. 50 bin liranız var. zararına kağıt değiştire değiştire on binliraya düştü para. bu sermaye ile zararı telafi edebilmek için yüzde beşyüz kazanılması lazım. halbuki tutmuş olunsaydı belkide yüzde yüz bir artışla zararını çıkarabilirdi.. belki daha az bir yükselişle. bu küçücük bir hesap. daha al sat yaparken ne matematik işlemleri yapmak gerekiyor. hemde bu kadar ince bir hesabı nasıl yapamam diye dövünerek

5. Doğalgaza %15 zam bizimkin de kış gelmeden tahminimce 1 ocakta gelir altı ay bize ödetir enflasyona sokmadan.

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    borsa, alırkende satarkende matematik işi.. sürekli hisse değiştirerek işlem yapanlar hangi akla hizmet ediyorlar anlamadım. heleki zararına vererek.. çünkü her zarada sermaye azalıyor ve sonunda elinde kalan sermaye ile tavan tavan hisse yakalasa ne olacakki. madem düşmüşsün bir çamura beklenecek. başka çaresi yok bunun. akıl dağıtmış gibi oluyor ama, bu kadarınıda akledemeyen birine bence çok akıl lazım. misal olarak. 50 bin liranız var. zararına kağıt değiştire değiştire on binliraya düştü para. bu sermaye ile zararı telafi edebilmek için yüzde beşyüz kazanılması lazım. halbuki tutmuş olunsaydı belkide yüzde yüz bir artışla zararını çıkarabilirdi.. belki daha az bir yükselişle. bu küçücük bir hesap. daha al sat yaparken ne matematik işlemleri yapmak gerekiyor. hemde bu kadar ince bir hesabı nasıl yapamam diye dövünerek
    hocam olay zarar edince degil ; bu zarari çıkarmam lazim diye islem yapmaya baslayinca kopuyor. Bi yerden sonra dagiliyorsun. Bu konulari aci bir sekilde tecrube etmis ; halen bazen ayni hatalari yapan birisi olarak soyluyorum ki ; teknik -temel analiz işin %50 siyse ; psikoloji diger %50 si. Belki daha da fazlasi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. Hissede büyük zarar edenler, spekülatif kağıtlarda genelde...
    Geçen seneki çöküşten sonra ne olduğu belli olmayan bazı şirketler inanılmaz pirim yaptı, halk arasında da dikkat çekmişti..
    Hatta o zamanlar hiç unutmuyorum nereye gitsem millet borsadan bahsediyordu...
    % 1.000 değer kazanmış şirkete halen gidecek diye para yatırmak, kumarda daha büyük şansın vardır bence...

Aynı coinlerdeki ilgi gibi, orada da son zamanlarda ciddi zararlar oluştu...Fazla kayıt dışı olduğu için oran tam olarak bilinmiyor bile olabilir..

Hepimiz kolay yoldan zengin olmak istiyoruz...
    Hırs kötü bir şey...

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    hocam olay zarar edince degil ; bu zarari çıkarmam lazim diye islem yapmaya baslayinca kopuyor. Bi yerden sonra dagiliyorsun. Bu konulari aci bir sekilde tecrube etmis ; halen bazen ayni hatalari yapan birisi olarak soyluyorum ki ; teknik -temel analiz işin %50 siyse ; psikoloji diger %50 si. Belki daha da fazlasi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    her insanın yaşadığı bir durum bu. ama birde sağda solda şu hisse bu kadar yükselecek diye palavralara inanıp zararına çıkmak oluyor. değilse bizde çok yaptık öyle hataları. yani borsaya programlanarak girmedik. askerlik yapanlar b
    irliğine ilk teslim olupta her yerin toz pembe olarak görmesi gibi bir şey borsaya ilk giriş. isterseniz matematik profösörü olun. ayrı bir havası var bu piyasanın. tabi sonra tecrübelendikce ortalık aydınlanmaya başlıyor ama, maalesef giden geri gelmiyor

Sayfa 597/1004 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •