Sayfa 232/375 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 2994 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

Alıntı Originally Posted by Dre.xty Yazıyı Oku
    Muhiddin Gülal
    Mesleği ne acaba? Borsacı mı?

Tmsf kozalla ilgili tek kelime etse anında basıyorlar. Geleneksel hale geldi . Robıtla yükselt, bas ve çıtırları cebe indir. Millet temettü istiyor.

Alıntı Originally Posted by Dre.xty Yazıyı Oku
    Kağıt 150 civarında iken çok sağlam bir kaynaktan yıl sonu en az 10 katı olacak ne var ne yok al haberi geldi... 1. Dereceden kaynak, sonra kaynağı paketlediler... ne olacak göreceğiz... tabi benim gibi aç gözlü mal viopa asıldı... netice ortada maliyetimi kendi elimle 200 yaptım. 1000 lira olursa güzel para kazanırız o ayrı... hayaller olmadan yaşanmıyor...
    Bin lirayı unut hocam. Yıllık 15 milyar kar yollaması lazım. Gerçi gram altın 2500 tl olsa yollar Türkiye buna müsait ne yazıkkı.

4. Herkes cebinin derdine düşmüş.
    Vatana millete hizmet diye yalan konuşanlara da bu millet inanmıyor artık. Adama bakıyorsun belediye meclis üyeliği yapmış partili yandaş. Bağışlar yönetim giderleri maşallah zirve üstüne zirve. Cebini dolduran gidiyor başkası geliyor.. Yiyin efendiler yiyin.

Ne var ne yok bastım. Bi haber patlat kozal!! Bu puslu havada başka kağıda geçemem, belki kozaa olabilir. Yani anadolu hayat ve ccola var ama onlar blokeli. Asla satılmaz.
    Mollakara mı,diyadin rezerv arttı mı, veya karapınar, narlı, kuşlu. Bi haber patlatın ve satın.

Ak yatırım 2021 sonu 8.35 milyar nakit 2022 sonu 11 milyar net nakit bekliyor. Böyle giderse 2023 sonu hisse başı 100 tl net nakit olur!!
    Paraya bak. Tükürük doldu ağzım

7. Yurtdışı altın şirketleri yukarıya zıplarken, GUBRF yukarı zıplarken, altın ons yukarıya zıplarken KOZAL'a vermelerine anlam veremedim.

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Yurtdışı altın şirketleri yukarıya zıplarken, GUBRF yukarı zıplarken, altın ons yukarıya zıplarken KOZAL'a vermelerine anlam veremedim.
    Bunların hepsi orman çocuğu çünkü. Yapı kredi bofa al sat. Bofa 280 bin almış satmış. Yapı kredi 580 n almış satmış. Koymuş robotu. Fakiri fukarayı düdükle.
    Tmsf alsana geri alım. Eşşek yüküyle para var. Ama genel kurul toplanmıyordu değil mi? Ee bağışları nasıl yapıyon o zaman. Deki 1 milyar tl 2 milyar tl alım yapıcam.
    Tas kayıp, halka açık hissedarları olan bi şirket.madem geçen sene 156 tl fiyat biçtiniz alsanıza 20 milyon lot. Her açıklamada basılan bi kağıt, korkuyorumki bi açıklama daha yapacaklar. O hale geldik. Zaten marketlere gidince sinir krizi geçiriyoz, altın yükseliyor, bunu basıyorlar!!! Gelde çıldırma...

Sayfa 232/375 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •