Sayfa 684/748 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. BofA sadece cuma günü milyona yakın hisse sattı. Bu 1.8in içinde var mı? Açıklama konusunda zamanı geniş tutuyorum ve en geç 1 Ocak 2022de gelmiş olmalı diyorum. Normalde Kasım başı gelmeli açıklama, ama dediğim gibi normalde.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne zaman açıklama gelecek konakla ilgili acaba? 5 ay dediler. Temmuzdan saysak kasım sonu gibi en geç kap düşer herhalde. Haftalık takasta citi 1.8m yatırım fonları 873k lot satmış. Alanlar emeklilik fonları iş Qnb diğer kısımda 1.7 m lot almış. Malin bir kismini kucuk yatirimciya yikmislar. Bofa iblisi citinin mallarini satiyor muhtemelen. Saklamada ise citinin 31m ,garantinin 27m ,emeklilik fonlarının 20m ,iş 13.75m ,yapi kredi 10.3m, diger 71m. Teknik olarak 200 günlüğün altında yükseliş icin 14.63 üstü kapanışlar şart. Bu ortamda 14.63 üstü kapanışı sadece konaktan gelecek olumlu haberler yaptırabilir. Merkez ve saray el birliğiyle yine borsanın içine ettiler malesef tek umut konak kaldı.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne zaman açıklama gelecek konakla ilgili acaba? 5 ay dediler. Temmuzdan saysak kasım sonu gibi en geç kap düşer herhalde. Haftalık takasta citi 1.8m yatırım fonları 873k lot satmış. Alanlar emeklilik fonları iş Qnb diğer kısımda 1.7 m lot almış. Malin bir kismini kucuk yatirimciya yikmislar. Bofa iblisi citinin mallarini satiyor muhtemelen. Saklamada ise citinin 31m ,garantinin 27m ,emeklilik fonlarının 20m ,iş 13.75m ,yapi kredi 10.3m, diger 71m. Teknik olarak 200 günlüğün altında yükseliş icin 14.63 üstü kapanışlar şart. Bu ortamda 14.63 üstü kapanışı sadece konaktan gelecek olumlu haberler yaptırabilir. Merkez ve saray el birliğiyle yine borsanın içine ettiler malesef tek umut konak kaldı.
    Evet 14.63 üstü zor. Hadi 15 diyelim. Hele bu havada, bu borsada. Ve dediğiniz gibi elde bi tek konak var. Ve bazen eldeki tek kuş diğer tüm kuşlardan değerlidir. Ve. Ben kınalı keklikleri elde tutmayı severim. Kozaa kınalı keklik olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Evet 14.63 üstü zor. Hadi 15 diyelim. Hele bu havada, bu borsada. Ve dediğiniz gibi elde bi tek konak var. Ve bazen eldeki tek kuş diğer tüm kuşlardan değerlidir. Ve. Ben kınalı keklikleri elde tutmayı severim. Kozaa kınalı keklik olabilir.
    14.63 kuvvetli direnç geçmeyi becerirse 60 kuruş daha ekler üstüne 15.20 ye felan gidebilir. Endekste 1407 1433 e kadar tepki verebilir gibi. Ötesini pek göremiyorum. Aslında bedavadan biraz pahalı hisseler ama sadece bedava olması birseyi değiştirmiyor. A

Lunapark mübarek. Gün içi al sat sat al. Robotlar sağolsun

5. Kaldı maksimum 3 ay...
     Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Haziran'ın başında Haziran'da başlanacak 5 ay sürecek demişlerdi.

https://www.bloomberght.com/koza-kon...sliyor-2281508

Ben Temmuzdan itibaren sayıyorum, 1 ay da avans veriyorum. 1 Ocak 2022 öncesi haberin gelmiş olmasını bekliyorum. Kaldı maksimum 4 ay.

6.  Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Kaldı maksimum 3 ay...
    Her kapta mal çakmak adetleri olduğu icin. Insan acaba demeden edemiyor. Eğer kap haberi açıklandığında fiyat yukarıdaysa ne biliyim hani olmazda 17 18 civarında ise kapın açıklandığı gün coşkuyla satıp kaçmak gerekir. Yok fiyat buralarda veya daha aşağıdaysa yapacak bişey yok bekleyeceğiz.

7. Citi bu haftada 2.5 milyon lot satmış karşılayan yatırım fonları ve diğer olmus. Saklamada citi 28.8 milyona düşmüş. Diğer kısım 74m çıkmış. Citi 2 haftadır istikrarlı bir şekilde satıyor. Bakalım bu hafta neler olacak.

8. sizlerin kafası amma karışmış madenci olmuşsunuz. eski raporda tenör oranı 0.2 deniyordu kısaca çöp yatırım yapılmaz demekti.. yeni raporda tenör 4 çıkarsa yatırım yapılır 7 çıkarsa çok iyi heleki söğüt gibi 14 çıkarsa uçar.. gerisi fasa fiso. yb herşeyi önceden bilir alır elleleri kolları uzundur adamların.. buna bakın aralıkta yb alırsa iyi gelecek demektir almazsa ...... karar sizin..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 684/748 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •