1 - 2 ay önce 12.99 gören kaðýdý 16.56 ya kadar kaldýrdýlar aþaðý verince ikili tepe oldu malesef... almak isteyenler 13 altý beklemeli taþýyanlara sabýr dilerim.
1 - 2 ay önce 12.99 gören kaðýdý 16.56 ya kadar kaldýrdýlar aþaðý verince ikili tepe oldu malesef... almak isteyenler 13 altý beklemeli taþýyanlara sabýr dilerim.
Konak maden harbi okkalý çýksýnda kaça düþüþ olarak giderse gitsin. Umurumda deðil dr xyt. Pis çaktýlar. Kozal düþmezken %4 lük düþüþ tuzu biberi oldu. Lakin inþ oyundur diyorum. Kozaa konak tek umudum. Gardaþ olduk,nihayet bi yerde iyi yamulttular gibi ama þimdilik!
Tech madenciliðe güveniyorum. Bastýrdýlar ve aramaya koyuldu kozaa!! Kanadalýlar deyince bir kereste bi maden bide ayýlý çizgi filmi gelir. Ayýyla ülkemizde herkes bilir ki oynanmaz!!
Bir rus atasözü derki( onlarda ayý sevdalýsý) bir ayý ile dans edersen ayý dansý bitirene kadar oynamak zorundasýn. Hadi tech madencilik. Bul o altýnlarý 4 milyon ons!!!!
4 milyon ons kaynak olsa x 31 gramx 500 tl x 0.6 /2(maliyet)/ sermaye ( kozaa)= 48 tl hisse baþý. Bakýrý hariç.
Ee diyadin %45
Kozal elindeki madenler %45
Kozal ruhsat ývýr zývýr herþeyin %45 kozaa nýn. Ama kilit nokta konak projesi. Oradan çýkarsaki tech madencililk eþþek deðil. Füze. Bu basmalarý ona baðlýyorum, baðlamak istiyorum.
48 tl lik kazancý 5 6 senede çýkarsa hisse baþý istese 9 10 tl kozal hariç kendi karýný daðýtabilecek güce sahip olur. Ee bakýrý da herhalde hisse baþý 5-6 senede total 5 10 tl katký sunar yaw!!
Tabi hayalerde altýný 500 tl aldýk. 100ü tl ye giderse, dolar fýrlasa ons fýrlasa filan.
Yatýrýmcý ettiler verhasýl beni, siz bana bakmayýn.
kozallarýn sorunu Blanco deðil bence
1-2022 hazirana daha çok .
2-Hükümetin arpalýðý oldu hiç elinden kaçýrasý yok þirketleri.
3-Hükümetten birisi þu firmayý bana verin derse satýlýr gibi..
Ak sigortanýn yönetmeliðinde net karýn %5 i sabancý vakfýna verilir diyor. Her sene 15 20 milyon gidiyor. Tabi düþüyor ama sonuçta özseramyeden gidiyor. Verhasýl kelam hoþ deðil ama 70 80 milyon þimdilik gitsin, fazlasý gitmesin tabiki amma devlet buna kalmamýþ, kozal satýlýrsa iyi para eder. Bu onlar için çok daha önemli.turkcele nasýl ortak oldularsa kozala da ortak olabilirler. Tvf alabilir. Devlet maden iþine girebilir,tvf üstünden. Devlet 1 2 milyar dolar verene de satabilir. Bu sýcak para onlar için çok önemli. Hele bi meclis açýlsýn bakalým. Satacak elde bi mondi, bellona bi kozalaklar kaldý.
Yer Ýmleri