Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 616/1004 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    üniversite hocasi olan prof. doç. kadrolarinin %80'i çöp durumda.

kendini gelistirmeyen, yeniliklerden bi haber tamamen aldigi paraya odaklanmis bir gruptan bahsediyorum.

bugun tasra universitesi dedigimiz kadrolarin bilimle, yenilikle zerre isleri yok. bazilari cabalasa da bu sefer de universite yonetiminde bir yigin prosedur cikariliyor.

bu durumda ogrencilere bir aktarim yapilmasi da mumkun degil. lisans mezunu olan ogrencilerin %80'i sudan cikmis balik gibi sektorden, sanayiden, is cevresinden bir haber bi bicimde oluyorlar.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu işin üniversitede çağ a uygun akreditasyonu kalmadı..
    Yani bu çoğu bölüm için geçerli..
    Eskiden lisans mezunu bir vasıf idi şimdi....
    Minimum yüksek lisans bir vasıf tezli ya da tezsiz..
    Ayrıca bir çok bölüm de mesleğin gerçek yaşamda ki uyumu yok sadece temel öğreti var.
    Mesela adam bilgisayar mühendisliği bitiriyor iyi de bunun yanında yazılım vs yok Microsoft yok şu bu derken birşey ile taçlandırmak zorunda kalıyor..
    Genç olmakta zor..
    Çalışma ekonomisi endüstri ilişkiler mezunu benim nesil arkadaşım yüksek lisans ayrıca sertifikasyon ile bir kaç belge ve bu işe verilmiş 6 yıl sonucunda Mersin otogar gişe de zorla iş buldu okuduğu ile alakasız..
    Ülke şartları ve planlaması hep bozuktu vallaha karambola yaşıyoruz..
    Çoğunuzun yaşı ilerde ama son kısım da milletin ne çektiğine empati yapmak cidden zor

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

kendini gelistirmeyen, yeniliklerden bi haber tamamen aldigi paraya odaklanmis bir gruptan bahsediyorum.

bugun tasra universitesi dedigimiz kadrolarin bilimle, yenilikle zerre isleri yok. bazilari cabalasa da bu sefer de universite yonetiminde bir yigin prosedur cikariliyor.

bu durumda ogrencilere bir aktarim yapilmasi da mumkun degil. lisans mezunu olan ogrencilerin %80'i sudan cikmis balik gibi sektorden, sanayiden, is cevresinden bir haber bi bicimde oluyorlar.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

"yatırım tavsiyesi değildir"
    Lise yeterli iş öğrenirsen, üniversite boşuna vakit kaybı.
    Şöyle güzel bir meslek öğreneceksin.
    Ticaret felan filan...
    Bir pilavcı açsan, pazara mal getirip satsan paran çıkıyor.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. Bundan 20 sene önce taşrada anadoluda yokluk içerisinde okuyan insan biliyordu ki üniversite kazanırsam hayatım kurtulur bir baltaya sap olurum. Oyüzden çalışıp gayret ediyordu.

Şimdi bu yok okusam ne olacak diyor ..

Türkiye gibi fakir ülkelerde 250 üniversite olmaz. Max 50 üniversite olur. Kalifiye insan yetişir. Kalifiye hocalar ders verir.

Sırf şehirlerde çark dönsün para aksın diye üniversiteler kuruldu gençler 4 yıl teselli oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Lise yeterli iş öğrenirsen, üniversite boşuna vakit kaybı.
    Şöyle güzel bir meslek öğreneceksin.
    Ticaret felan filan...
    Bir pilavcı açsan, pazara mal getirip satsan paran çıkıyor.

biravo cok iyi yorum.
    neden boleyiz diyenler icin.
    iste bu kafa yuzunden abey.
    bu kafaya tikatli bakin.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

İlk cümle gerisinin ilanı, elinize sağlık. Aynen durum bu, bu çöplüğün en büyük sebebi siyaset ve cemaat yapılanması. Daha da varda düzelmez.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

7. Almanya da 2.6 milyon üniversite öğrencisi varken

Bizde 8.2 milyon öğrenci var

Onlar bizi hasetlikten çatır çatır kıskanıyor .

8. Basına düşüyor rektörlerin öğretim görevlilerini ne şekilde atama yaptığı zaten .

Bir düzelme var mı yok hiçbir şey

Sayfa 616/1004 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •