YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by wasaban Bu 70 cm lik tostu , spordan önce mi yemek lazım yoksa sonra mı �� Spordan sonra iki kişilik...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Bugun itibariyle portfoyumun yarisina yakini gunluk faize almis durumdayim
Originally Posted by Webster Bugun itibariyle portfoyumun yarisina yakini gunluk faize almis durumdayim Üstat kara geçtin mi?
Originally Posted by Pestilence Üstat kara geçtin mi? Ne kari vefam zarar ustune zarar Kol kestim napayim
Originally Posted by Webster Ne kari vefam zarar ustune zarar Kol kestim napayim Üzüldüm üstadım benim zarar yüzde 2 bugün ne gelecek bakalım
Originally Posted by Webster Ne kari vefam zarar ustune zarar Kol kestim napayim Geçmiş olsun, ilerde ne fırsatlar doğar, çıkar o zarar da.
Originally Posted by Webster Ne kari vefam zarar ustune zarar Kol kestim napayim Üstad TTE ne oldu?
Originally Posted by myfinans Geçmiş olsun, ilerde ne fırsatlar doğar, çıkar o zarar da. Ins ustadim tsklr Originally Posted by Pestilence Üstad TTE ne oldu? Yarisi tte de kalani faizde
Forum Rules
Yer İmleri