dışarısının düşmediği ortada, zaten orası da salarsa esas şenlik o zaman başlar.... enflasyon eninde sonunda mecbur bırakacak faiz arttırımına onları da; başlamasına da gerek yok sinyalini görsünler yeter....
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
dışarısının düşmediği ortada, zaten orası da salarsa esas şenlik o zaman başlar.... enflasyon eninde sonunda mecbur bırakacak faiz arttırımına onları da; başlamasına da gerek yok sinyalini görsünler yeter....
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
sayın el turco yaklaşımlı grafik.!!! kendisinden bir bar fazla okuyoruz.!!
o zaman burası tepe bölgesi mi.!!
3000 puana mutakip
3 bölenli bakınca dip tepe oluşumları daha net.!!!
şimdi soru şu .!!! yükselen dip trendi mi onaylıyoruz yoksa düşen trend çizgisi düşüşünü mü onaylıyoruz.!!
cevabı yarın
şunu da atayım da REBELYUS gibi birileri ortadan kaybolmasın.!!
mohikan da saymaya devam etsin bakam 100 kere değiştirmiştir o sayımı.!! ama deneye deneye illa ki SHORT YAKALAYACAK.!
hala elimde kokudan az aldığım 500 lot TOASO mevcut.!!!
BU ARADA REBELYUS nerde.!!!
TECRUBEDİR bu ..
bana kimse olduktan sonra çizmesin demesin.!! portföy paylaştık saygılarımla.1!
Şimdi şu bara bak..
Komedi bir bar..
Tam bir çöküş barı..Günü en dipten bacak bırakmadan kapamış..
Ama ertesi günden itibaren hiç bişi olmamış gibi çekmiş yukarı..
Saçmalık..Borsa işte bu yüzen kumarhane diyorum..
TUPRS ı her gün yüzde 2 çiziyor..Grafiğine bakın..Her gün TASSSSSTAMAM aynı harekerler..
Aç..3-4 kademe yukarı çek..Hızla ver..Alıma imkan tanımadan Hızla 1 1.2 1.5 tl zıplat.
Gün için al ver..Kapanışa doğru iyice soğumuş indikatörleri dipten çevir bir daha al..
Yada bas..Ama yarın sabah fışkırtarak aç..
Şimdi bu TUPRS ı süpüren adam 110.000 endeks falan olacaksan neresine monte edecek bu malları..
Borsaki küçük hisselere bakıyorum..Hiç birinin tahtasında olacaklardan ürkülmüş bir hal yok..Hepsi kendi döngülerinde yola devam ediyorlar..
Yani..Benim bakış açım böyle..
bu da garan eurodolar.!!!
şu değeri çarpınız 8,07x 1,1592 ile garanın boğa piyasasına önceki gücünü koruyacağını delalet eder.!! ama var mı .!! yok...
Yer İmleri