Sayfa 328/1006 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    en az 500mt2
    1000 market
    Dün beyefendinin halkın cebine uygun lafı üzerine girdim..
    1 kg mercimek 14.90 verdim tertemiz kazığımızı yedim çıktım..
    Bim ve şoka baktım 13.50..

neeeee hahahahahahaha..

2.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Gulduren hesap kullanan var mi. Internette hala 19.50 yaziyor. Yarin onu deneyeceğim..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adı kaldı öyle ! aslına bakınca güldüremeyeceğini görürsünüz. Faiz işi bitmiştir. Faize para koymaktansa dayanıklı eşya, gıda almak daha karlı. Altın alıp tutmak bile daha iyi.

3. Bu kebap işini amma büyüttünüz be hocam.çok kebap seviyorsanız ...gideceksin kasaba 1 kg kıyma 72 TL...kasaba diyeceksiniz ki 1 kg kıyma yarisini kuzu boşluk koy.tek çektir...sonra eve gidip bir rondo alacaksın içine 1 adet kapya biber maydonoz tuz ve 1 diş sarımsak geçir rondodan (yahut ipli rondolar var şimdi daha iyi olur parçalamak..) koy kıymanın içine yoğur...tak ahşap kebap şişlerine .sonra paketli lavaslar satılıyor ..(böyle fırınlarda satilanlardan olursa iyi olur)al lavasida ...sonra geriye seçenek kalıyor kömürde yapacaksan mangal yakacaksın ...domatesi biberi önden pişir ...mangal yakmak zor ise o kıymalı karışımı tepsiye yaydir..koy fırına ..fırınin altınada biber domates koy pissin..e pisincede çıkar fırından koy lavasa eti domatesi biberi bı de sumaklı soğan ...kıvır lavasi ...yada tırnaklı pide .dünya kadar mal cikar..bol bol yersin ...burada en temel nokta kıymasını almak ..onu da kasaptan halledeceksiniz.. 100 liraya 11 sis adana çıkar ..yaninada buz gibi ayrann.
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bahri dostum doğru söylüyor.
    Kebap yemek artık lüks.
    Esnaf lokantaları bile çıldırdı.
    Canını seveyim pilav ve ayran.
    Nohutlu pilavı becerebilsem seyyar satacam.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu kebap işini amma büyüttünüz be hocam.çok kebap seviyorsanız ...gideceksin kasaba 1 kg kıyma 72 TL...kasaba diyeceksiniz ki 1 kg kıyma yarisini kuzu boşluk koy.tek çektir...sonra eve gidip bir rondo alacaksın içine 1 adet kapya biber maydonoz tuz ve 1 diş sarımsak geçir rondodan (yahut ipli rondolar var şimdi daha iyi olur parçalamak..) koy kıymanın içine yoğur...tak ahşap kebap şişlerine .sonra paketli lavaslar satılıyor ..(böyle fırınlarda satilanlardan olursa iyi olur)al lavasida ...sonra geriye seçenek kalıyor kömürde yapacaksan mangal yakacaksın ...domatesi biberi önden pişir ...mangal yakmak zor ise o kıymalı karışımı tepsiye yaydir..koy fırına ..fırınin altınada biber domates koy pissin..e pisincede çıkar fırından koy lavasa eti domatesi biberi bı de sumaklı soğan ...kıvır lavasi ...yada tırnaklı pide .dünya kadar mal cikar..bol bol yersin ...burada en temel nokta kıymasını almak ..onu da kasaptan halledeceksiniz.. 100 liraya 11 sis adana çıkar ..yaninada buz gibi ayrann.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya da Hatay tava yapıp verecen lahmacun fırınına , odun ateşinde pişecek

5. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : r.lucas; 05-10-2021 saat: 20:07. Sebep: ......

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    para fışşkırıyehhh
    cadde çocuğu gıdıwan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    cadde çocuğu gıdıwan
    Cadde cocugu emlakci gidiwan...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dün beyefendinin halkın cebine uygun lafı üzerine girdim..
    1 kg mercimek 14.90 verdim tertemiz kazığımızı yedim çıktım..
    Bim ve şoka baktım 13.50..

neeeee hahahahahahaha..
    ingiltereyi yakalıcaz nerdeyse. 1.80 gbp (tesco). Private label ürün.

https://www.tesco.com/groceries/en-G...ucts/262876719
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 328/1006 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •