Sayfa 80/206 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 633 - 640 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Penta nin halka arz da talep görmemesi fiyatın yukarılara cekilmesi halka arzların sürecegi gibi anlam da cıkar. Yoksa penta surunurdu.
    Patronların acıklaması ise ambalaj sektöründen cıkılacagı yönündeydi. Polinas ın ülker e satısı %10 larda pandemide talep varken satabilirler ambalaj a İlgi var suan
    Ne olursa olsun bir degerlenme olacak gözde hertürlü etkilenir
    Ytd.

2. Satış kademeleri İlk 5 kademede 700 bın lot var spek efendi baskıyı arttırdı zor tutuyor
    Ytd.

3. Gecen ki birlesme de ismet ambalaj da ortadan kalkmıs bugunku haberde polinas yazıyor tek kaldı
    Birde petkim olayı ıyı olmadı hisse kendine gelemedi umarım bunlarda da cıkmaz zaten mimli
    Ytd.

4. çok çıkmıştı düzeltme yaptı
    1 ay sonra defter değeri 16 olacak
    5.6/16:0,35 dd
    gerçek zararı belli olmayan bankalar bile çok daha değerli
    sene sonuda 20 yakın dd olur
    5.6/20:0,28 dd düşecek borsanın en ucuzu olacak

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    çok çıkmıştı düzeltme yaptı
    1 ay sonra defter değeri 16 olacak
    5.6/16:0,35 dd
    gerçek zararı belli olmayan bankalar bile çok daha değerli
    sene sonuda 20 yakın dd olur
    5.6/20:0,28 dd düşecek borsanın en ucuzu olacak
    Bu fiyatlar ıyı sayılır malıyet e geldi sonunda tilkinin fonu nun malıet te TL de 2.40 dan aldı o zaman dolar 3.50 lerdeydi
    baskı aşırı derece fazla bilanco fiyatlaması da olmuyor. Giren gunluk giriyor trade eden ıyı kar burakıyor 36 gun oldu kar zarar yok
    Ahlatcının sattıgı gunden sonra hep aynı hareketler var yukarı cekıp asagı basıyorlar
    Yukselemeyen hısse düşer tek kurtuluş kap haberi satıs veya halka arz
    Ytd.

6. Bugun takviye yaptım düşerse alımlara devam
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bu fiyatlar ıyı sayılır malıyet e geldi sonunda tilkinin fonu nun malıet te TL de 2.40 dan aldı o zaman dolar 3.50 lerdeydi
    baskı aşırı derece fazla bilanco fiyatlaması da olmuyor. Giren gunluk giriyor trade eden ıyı kar burakıyor 36 gun oldu kar zarar yok
    Ahlatcının sattıgı gunden sonra hep aynı hareketler var yukarı cekıp asagı basıyorlar
    Yukselemeyen hısse düşer tek kurtuluş kap haberi satıs veya halka arz
    Ytd.
    tilki bedavaya aldı her sene 20-30 milyon danışmanlık faturası kesiyor maliyeti 0
    polinas birleştirmesini ben yaptırdım şirkete karı en az 50 milyondur (Murat Ülker'de biliyor) danışmanlık bedeli istedim
    bizde bilgimizi satıyoruz sonuçta , bakalım ne çıkacak bekliyoruz hak vs derler bakalım hak yerine getirecekler mi ?
    hissenin yükselmesi birden olamz yavaş yavaş 3-12 ayda çıkması gerekir ama bu enerjiyi gözdede göremiyorum
    hem gözde hem ülker hemde şok aşırı iskontolu
    bu gün ülker 30 olmalı en az, 40 normal
    şok 18-25 olmalı
    bunlarda %50 civarı iskonto varken gözdede %100 üstünde maalesef
    kısa vadede bir beklentim yok artık 2022 sonuna bakacağım 1 sene pek umudum yok maalesef
    halka arz oldu satışlar oldu sonuç 5,60
    hikayede kar etmiyor
    penta arz edildi kümaş propak satıldı sonuç 5,60
    daha ne olacak anlamıyorum
    propak satış 160 milyon dolar
    kümaş satış 170 milyon dolar
    330 milyon dolar brüt satış yaptı
    üstüne penta halka arz vs 50 milyon dolar
    380 milyon dolarlık çıkış yada borç ödemesi yapıldı sonuç 5,60 hisse
    bundan büyük hikaye olurmu?
    2019 sonu 4.5 milyar toplam kombine borç varken
    şimdi tahmini
    1 milyar gözde
    400 civarı polinas
    300 civarı derby
    toplam borç 1.7 milyar
    iyileşme 2.8 milyar sonuç hisse fiyatı dolar enflasyon her şeye bakarsan aşağıda
    bu fiyatlama aşırı baskılı hikaye vs gideceğini pek sanmıyorum

8. Ben de ekledim bugun gun ici dusuk seviyelerden..5.5 nin altina sarkmasi ancak borsaya sert satislar gelirse mumkun ki zaten MU istedigini yaptirdi gene..buralardan destek gelecektir..gecen sene 27 Ekim de bilancoyu aciklamis..yani son 3 hafta..mutlaka yukari surecekler..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 80/206 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •