Sayfa 149/616 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Rakam bilmez insanların maroc, hellas gibi beş para etmez yerleri kullanıp dünyaya açılıyor her yerde fabrikası var gibi saçma sapan boş cümlelerine maruz kalıyorduk satılması iyi oldu. İstanbulda daire fiyatı eden maroctan kurtulduk darısı 8 milyon euroya alınmış beş paralık hellasa artık. Yalınlas tabi. Çöpleri at kurtul. Tr de nasıl boya satarım onun çatesini ara. Burdan asıl parayı kazanıyorsun ve tr de inşaat efsanelerini yılmak zor. Şartnameye girmek de zor çıkmak da. Boya denince akla dyo, marshall, filli boya, jotun geliyor. Daha polisanı tercih eden şantiye görmedim. Bir zamanlar efes in alternatifi yoktu. Tuborg “bizi bozar” dı. Şimdi çok zor bir süreç sonrası 20-30 yılda tuborg güçlü bir rakip oldu. Bir zamanlar turkcell neydi vodafone neydi. Boyanı sat işine bak boyacı.

2. Istanbulda siradan bir daire parasi.Bu para icin insan kap atmaya utanir,gercekten cingene bunlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Semih66 Yazıyı Oku
    Istanbulda siradan bir daire parasi.Bu para icin insan kap atmaya utanir,gercekten cingene bunlar.
    ne desek bilemedim

4. 2 milyonluk şirketi sayfalarinda gösteriyorlar çarşida dönerci dükkani 2 milyon bimin boş mağaza dükkani 2 milyon nasıl bir şirketmiş bu yapı kimyasalı bunun 4 tankeri olsa 2 milyon eder.

5. Şirket satmışlar oleyyy hissemiz uçuyo bist artı 1 pol 0.38 artida çok teşekkür ederiz sevinin çocuklar.

6. İyiki ÇÖPKOLDİNGİN büyük kısmını elden çıkarmışım, Allah razı olsun Çimsa'dan. Burada beklerken bunalıma girecektim. Sıkmayın canınızı "AZİMLE SIÇAN DUVARI DELİRMİŞ" Kolay gelsin.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    İyiki ÇÖPKOLDİNGİN büyük kısmını elden çıkarmışım, Allah razı olsun Çimsa'dan. Burada beklerken bunalıma girecektim. Sıkmayın canınızı "AZİMLE SIÇAN DUVARI DELİRMİŞ" Kolay gelsin.ytd
    Zamanla farkına varacaklar biz indikce hisse sayimizi yükseltirken seyredecekler öyle kolay degil yıllarca bekleyerek kazanilir para

8.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Zamanla farkına varacaklar biz indikce hisse sayimizi yükseltirken seyredecekler öyle kolay degil yıllarca bekleyerek kazanilir para
    Beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. sen daha araba satacaksın, polho nun ektiği dikenler çıkacak,koyunlar oradan geçip,yünleri dikenlere takılacak Bitlisli ailesi yünleri toplayıp,eğirip ip yapacaklar. sonra satıp iki milyona dükkan alacaklar. sonra siz güleceksiniz. Yakın mı? valla uzatki elin yetsin... 2.65 de 587870 lot var. Haydi çoğaltmaya başla istersen. Belki dediğin olur. Gerçi gün geçtikçe hisse daha çok çöp oluyor. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 149/616 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •