öyle deme kardeşim insan olur olmaz etkileniyo.gerçekten erbosun ederi bu değil şuan 500 -600 tl civarlarında olması lazım.aslında erbos bekleyen için çok iyi bi kağıt uzun vade kimse beklemediği için kaybediliyo.
öyle deme kardeşim insan olur olmaz etkileniyo.gerçekten erbosun ederi bu değil şuan 500 -600 tl civarlarında olması lazım.aslında erbos bekleyen için çok iyi bi kağıt uzun vade kimse beklemediği için kaybediliyo.
Samimi olarak söylüyorum belkide borsada en iyi para kazandıran hisseler biri erbos uzun vade beklen için
2005 yılında erbosa 20bin dolar yatırdım.hala daha elimde hesabını sen yap
günler sonra ilk defa alış satış dengelendi. 335.bin adet alış.325.bin adet satış
20000 $ ne ki bizim lokalin müdavimlerinden horoz Nuri abi ilk günden beri taşıyanlardan, dediğine göre o zamanın parasıyla bir tır parası yatırmış adamın şimdi kaç tır kadar parası var kendisi de bilmiyor hala taşımaya devam ediyor sanırım filo kuracak. Abi 150 TL ilken niye vermedin? dediğimizde, hele bir 500 TL filan olsun da dedi…bir Niğde gazozu istedi bize de siz ne içersiniz? dedi ben abiminkinden olsun belki sebepleniriz diye iç geçirdim ytd
Yer İmleri