Sayfa 38/121 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 297 - 304 arası.

Konu: BRMEN - Birlik Mensucat

1.  Alıntı Originally Posted by drborsa Yazıyı Oku
    o tabloyu yapan tam borsa cahiliymiş.eplas'in d grubu olduğunu bilmeyen yoktur.yani eplas b'ye geçemez.
    Brmen'e bakarsak: Fiili dolaşımdaki pay:8.128.000 adet
    6 aylık ağırlıklı ortalaması 1.2632 6 aylık ortalama piyasa değeri:10.267.000
    yani ağırlıklı ortalama dikkate alınıyorsa c'den b'ye geçecek.
    6 aylık üstel ortalama 1.1206 piyasa değeri 9.108.000 oluyor.üstel ortalamaya göre geçemiyor.
    Ama benim bildiğim grup değişikliklerinde üstel değilde ağırlıklı ortalamanın dikkate alındığı.elinde brmen hissesi olanlar,bu kadar hazırcı olmayıp araştırsalar daha iyi tabii.
    valla tebrkler,nokta yakalama,unutmuştur cahil
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul endeks ve veri bölümünün 21/12/2015 tarih 2015-130 sayılı duyurusunda spk'nin 27/11/2015 tarih 32/1527 s.k. ile değişen ilke karariniyla grup değişiklikleri her yıl Aralık ve haziran ayının son iş günü seans sonrasi aciklanir ve 1 ocak ve 1 temmuzda grup degişiklikleri uygulanmaya başlanır şeklinde düzenlenmiştir. Bunun sebebi de veri setinin hesaplanması dönemleri 1 temmuz 31 Aralık / 1 Ocak 30 Haziran olmasıdır. Yani veri seti hesaplaması hala devam etmektedir. Bu yüzden resmi bir açıklama yapılması mümkün değildir. Ay sonu son iş günü sonrası kap'a yapılacak açıklama ile öğreneceğiz..

Hisse grup değiştirebilir ama bunu şuanda resmi olarak bilmek mümkün değil.
    benim başka hisselerde beklentim var,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by abilir Yazıyı Oku

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    avgyo, avtur , fonet zannetmiyorum ama bu durum gerçekleşirse galip milletin anasını beller demedi demeyin.

4. arkadaşlar ben de abilir arkadaşın göndermiş olduğu tabloyu dün gece yarısı twitter da dolaşırken gördüm ve sadece burda sormak istedim. olay bu.

5.  Alıntı Originally Posted by drborsa Yazıyı Oku
    O tabloyu yapan tam borsa cahiliymiş.Eplas'in D grubu olduğunu bilmeyen yoktur.Yani Eplas B'ye geçemez.
    Brmen'e bakarsak: fiili dolaşımdaki pay:8.128.000 adet
    6 aylık ağırlıklı ortalaması 1.2632 6 aylık ortalama piyasa değeri:10.267.000
    yani ağırlıklı ortalama dikkate alınıyorsa C'den B'ye geçecek.
    6 aylık üstel ortalama 1.1206 piyasa değeri 9.108.000 oluyor.Üstel ortalamaya göre geçemiyor.
    Ama benim bildiğim grup değişikliklerinde üstel değilde ağırlıklı ortalamanın dikkate alındığı.Elinde Brmen hissesi olanlar,bu kadar hazırcı olmayıp araştırsalar daha iyi tabii.
    daha önce 2 kez ima etmiştim ama , alım önerisi olarak algılanabileceği için açıkça yazmadım.
    aylık veya 6 aylık değil 6 ayın yani 1ocak 30 haziran arasındaki günlük ağırlıklı ortalamaların ortalaması alınacak ,dolaşımdaki hisse sayısı ile çarpıldığında 10 milyon tl yi geçmesi gerekiyor
    herkez hesabını yapsın

yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    benim başka hisselerde beklentim var,
    Hangi hisseller

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    daha önce 2 kez ima etmiştim ama , alım önerisi olarak algılanabileceği için açıkça yazmadım.
    aylık veya 6 aylık değil 6 ayın yani 1ocak 30 haziran arasındaki günlük ağırlıklı ortalamaların ortalaması alınacak ,dolaşımdaki hisse sayısı ile çarpıldığında 10 milyon tl yi geçmesi gerekiyor
    herkez hesabını yapsın

yatırım tavsiyesi değildir
    6 ayin agirlikli ortalamasi 8 mlyon hisseyler carpilinca 10 milyonu gecer

8. HERKES BEKLEMEYE GECTI...ISLEM SIFIR..

Sayfa 38/121 İlkİlk ... 2836373839404888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •