BBHT sabah Çin'de Şangay borsasında çelik fiyatları %10 arttı dedi; haliyle ereğli ve kardemir fırladı açılışla beraber... tüpraş için bofa HF değişikliği vs.. bunlar da endeksi çekiyor yukarı, ağırlıklı hisseler sonuçta..
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
BBHT sabah Çin'de Şangay borsasında çelik fiyatları %10 arttı dedi; haliyle ereğli ve kardemir fırladı açılışla beraber... tüpraş için bofa HF değişikliği vs.. bunlar da endeksi çekiyor yukarı, ağırlıklı hisseler sonuçta..
Son düzenleme : Desperado; 11-10-2021 saat: 10:59.
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Geriden gelen büyük resimde de büyük bir pattern var 125 hedefi işte tam orası sayın sindoma..
Viop ticarethanesinde paylaştık..
Ara sıra graflarını oraya atarsan kaybolmaz ağam..
BeklerizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuprs bofa mı
tuprs varlık fonu diye bakın ,
bofa falan hikaye bu alışılmış kalıplardan çıkın .
sistemin işlemesi için isimlere takılmayın.
Dışarısı izin verdiği sürece bilanço dönemini değerlendirin.
99 kırılımından beri orası milat bademcuk eregl satıp tuprs girdiler burada yazdım zaten bu fiyatlardan girildiğini .
graf benim oyunumun içinde olan enstrumanlardan bir tanesi burada 10 numara güzel arkadaşlar var sessiz takipçiler var , polemiye girmeden topiği takip eden yazandan çok yazmayan kesim mevcut en azından benim gördüklerim bu şekilde.Bu yüzden hiçbirşey kaybolmaz.
kim çıktı kim girdi bilmem de doğalgazda petrolde olan hareketin benzeri çelikte olacaksa buralarda uzun kalmaz eregli...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Mesala varlık fonundan neden birisini tuprs yönetime oturturlar.
temel hikaye yorumluyorum diye caka satanlar oluyor ya bazen bunlarıda takip edin.
bunlar bu pazılın içinde takip edilmesi gereken noktalar.
ha şunuda unutmasın beni takip edenler sakın badem spor bu borsayı düşürmez , tutar diye düşünmeyin badem spor sadece küçük su taşkınlarını önler , SEL geldimi önünde duramazlar bu yüzden dikkatli yapabilen hedge oyun içinde hareket etmeli benim gördüğüm.
152.500 cüzi SHORT
Sindoma sel nereden gelecek ki..
Sorun orada..
Anca bademlerin kendi içlerinden gelirse gelir..
Yani öyle poz alırlarsa eğer..
Biraz bankalarda gerçek yabancı var..
Onlarında hükmü kalmadı zaten 5 tane banka toplasan bi eregl+bim yapmıyor ağırlık olarak..
Satarsa satsın biz işimize bakarız diyor bademler..
Yer İmleri