Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 824/1004 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    SN JAS gecenlerde sormustum sanirim gormediniz

Stopaj vergisi olayini nasil asiyorsunuz ? actiginiz pozisyonun buyuklugu 50.000$ diyelim bu pozisyonu acilan rakamdan kapatsaniz bile 36 gun once $8.2 bugun ise 9.2 bu farkdan dolayi sizi 50.000 kazancli sayip 5000 odeme zorunlulugunuz yokmu ?
    Sn Culpable,
    Foruma çok nadiren bakabildiğim için görmedim yazınızı.
    Stopaj ile ilgili yurtdışı bağlantılı olduğunu, vergiden muaf olduğumuzu söyleyen bazı aracı kurumlar olmasına karşın, ben bunlara güvenmediğimden mecburen veriyorum kazancın vergisini. Ama verginin nasıl hesaplandığı yönünde tam bir bilgim yok. Yarın Gedik FX'ten Kaan Beye sorup size cevap verebilirim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Tesekkurler Sn JAS
    daha once konusmustuk onlar ile suan sizin 23.000$ kazancin %10 stopaj vergisi + actiginiz pozisyon buyuklugunun Usdtry oynamasindan dolayi kazancininda %10 vergisini vermek zorundasiniz diye biliyorum ben
    kazancin vergisini vermede sorun olmaz ama actiginiz pozisyon buyuklugundeki sermaye tutariniz dolar kuru hareketindeki kardan %10 kaybedicek .

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Culpable,
    Foruma çok nadiren bakabildiğim için görmedim yazınızı.
    Stopaj ile ilgili yurtdışı bağlantılı olduğunu, vergiden muaf olduğumuzu söyleyen bazı aracı kurumlar olmasına karşın, ben bunlara güvenmediğimden mecburen veriyorum kazancın vergisini. Ama verginin nasıl hesaplandığı yönünde tam bir bilgim yok. Yarın Gedik FX'ten Kaan Beye sorup size cevap verebilirim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yine aynısı oldu gerçekten bir sorunum var , garaj yaktık ama çelik zırhlı Tofaş çok acıttı. Benim üstümden geçti. Bir daha hisse misse elemem endex iyidir.
    Dedik dedik inanmadın..
    Bizi inkar ettin..
    İş bittikten sonra teknik paylaşma bilmiş olmuyorsun dedin..
    Hisse bazlı zamanında bizde düdüklendik..
    Sonuç..
    Evet ..
    Sen oldun..
    Gerçek bir vopcusun artık..
    Hoşgeldin..
    Başka bir zamanda başka bir hisse de ısrarcı olana tavrın artık net..
    Biliyorsun..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. sayın el turco dip dediğinde onaylı saydığımız barlar.!!!
    1447 de 200 ho var...
    şuan endeksi resmen 50 ho dan çevirdiler
    şuanki bu değer endeksiz 7 temmuz 3 eylül hareketinin medianı
    ama gerçek dip tepede BANA göre önemli olan şu hareket..!!

xu30 da da 200 ho ve 50 ho aynı değere yakın ve güzel direnç yaptılar...ya burası gapla aşılır ya da sela okunur
    tl bazlı kıymeti yok malum değersiz ve bu para biriminde ölçek daha hızlı..
    ama burda destek direnç daha belli

1290 değerinde euro dolarla çarparsanız1483,5 BABALAR gibi destek hemde onaylı..
    salar salmaz bunlar ne yapar kimse bilemez ama babalar gibi bazı hisseler UCUZ ben buna bakarım

5. girmeyi planladıklarımdan
    21,74 çok önemli dedim eğer altında salarsa 200 bu hisseyi kendine çeker 20,88 e kadar normald,r salınım
    median hesaplama dibi 19,76 oluşan sayım alanında 1 tl fark var işte bunu denerim
    işte bu bant benim için önemli bunun öncesini SAHOL yaptı aynı oluşumun öncesi..

vadelisinde poz alacağım için atıyorum
    bir de çok dillendi belirtmek istedim..kendi görüşüm bu..

6. daha önce MCGİNLEY abinin nasıl kullanılması gerektiğini eski konularda yazmıltım ...
    fiyat ile bütünleşik olduğu için oluşan formasyonlarla bu sayıma alışırsanız ÇOK EKMEK yersiniz.!!
    MC GİNLEY ABİ diyor ki...
    petkm için daha önceden 5 14 standar değeri baz alındığında swing breakout down kafasıyla bakarsanız tıpkı formasyon da hacim izler gibi size çok şey anlatır...
    sadece bilgi mahiyetinde paylaşıyorum...
    mc ginleyi 1 dk de bile kullanabilirsiniz...
    düşen piyasa da ortalamalar ile ve fibo ile nasıl lişki arıyorsanız nacizane bunu da ihmal etmeyiniz..
    mc ginley abiye göre petkm de o ÇILGIN KIRMIZI bar gölgesinde DESTEK DEĞİL altında oluşan barlarda BABA DİREÇ SEVİYESİ OLUŞMUŞ..
    6,35 değeri de tıpkı bu şekilde hesaplanmış ve çalıştı...
    şmdi burada iki değerin croosu bu hisse de daha önce olduğu gibi en yüksek ve düşük değerine göre onaylı dip tepe değeri verir neden çünkü hesaplanırken BAR sayar...bar onayını da dahil olduğu 2. barda verir..
    burda net bir şekilde NACİ AĞBAL istifası PETKM DİBİ DEĞİLDİR
    eğer bu hisse 6,26 değeri üstünde kapanış yapamaz ise genel reism de son değeri olan 6,69 değeri onaylı 2. tepe olur.. ve çizdiğiniz trende NET onay verir..
    ilk düzlükte atamazsa 50 günlü ort da 6,06 iken aşağı salınımda son ralli düzlüğünde çekilen fibo da 200 ho değerinin 5,79 5,87 bandını çok çok önemli kıldığını görürsünüz...
    aşağı yönlü cross için 1 barı kalmış onaya..

teiklemenin 2 bar gerisi NET DESTEK VE DİRENÇ seviyesi oluturur..saçma sapan poz aldırmaz ...her daim oyuna sokmaz soktuğunda üstünde kalırsınız..
    trend trend trend derken bir güçlü trend daha yapıştıralım....
    unutmayınız oyuna girerken daha önce neye göre strateji kurdu iseniz ona göre devam ediniz...

toaso da trendinden bu kadar emin konuşma sebeb,m hatta 45 38 hareketinde tolere edebilir deme sebebim işte bu abi bilindik ortlamalarda ki LAGI kaldırdığı içindir...uzaklaştığında bilinizki trend ço güçlüdür.!!!
    THYAO DA millet yeni farkına varmışken 12,44 lernde bizi mallandıraN 13 tepkisini yakalatan tekra 13,08 den beni mala sokup kendi hatamla stop olmama vesile olmıuştur...
    thy de sadece bu ölçüm aracı ile 12,47 12,87 13,14 13,66 13,87 14,14 14,58 14,89 15,16 değerleri ölçütünü size geriye bakıp yazabilirim..
    TETİKLEME GERİSİNDE Kİ 2 BAR DESTEK DİRENÇ ANLAMINDA ÇOK ÖNEMLİDİR İYİ DEĞERLER VERİR...
    AMA SADECE BAŞKA HİÇBİR ŞEYE BAKMADAN 2 BAR SAYARAK MAALESEF BİR ŞEY KULLANMADAN DİP TEPE DENMEK KUMARDIR...

demem o ki benim tecrübem bu..amacım artistlik vs değil sadece yöntem.....

SAYIN EL TURCO dip buralsı DEDİĞİNDE DİP DEMEN İÇİN 1427 seviyeleri GÖRÜLMELİ DEMEM BU YÜZDENDİR..,
    KENDİSİ STOP VS YA DA NE DERSENİZ İŞTE BU YÜZDEN OLMUŞTUR...
    SEANSLIK BAZDA MESELA ÖNEMLİ DEĞERLERE BAKARSAK

OYUN ALANI BU ŞEKİLDEDİR.!!kendisinin dip dediği yer STOP olmuştur gene benim dediğm gibi dip demek için 1427 görülmeli denme sebebim de bu sayımdır
    Son düzenleme : oyunagelenadam; 14-10-2021 saat: 06:58.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    görevden alınan başkan yardımcısı Prof. Dr. Semih TÜMEN çok donanımlı birisine benziyor...eğitim 10 numara...2002 yılından beri MB de görev yapıyormuş...ne oldu da görevden alındı acaba bu adam?

25 mayıs 2021 de atanmış MB Bşk. Yrd. görevine geride 4,5 ay sonra görevden alınıyor...şaka gibi ya vallahi...
    ---------

Prof. Dr. Semih Tümen
    Başkan Yardımcısı

1977 yılında Elazığ'da doğan Semih Tümen, 2000 Yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Sonrasında 2006 yılında London School of Economics Ekonometri ve Matematiksel Ekonomi, 2007 yılında Chicago Üniversitesi Ekonomi bölümlerinde yüksek lisans; 2012 yılında ise Chicago Üniversitesi Ekonomi doktora programlarını tamamladı.

2002 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasında uzman yardımcısı olarak göreve başlayan Tümen, 2011 yılına kadar çeşitli birimlerde görev yaptı. 2011 yılında Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğünde ekonomist olarak görev yapmaya başladı. Tümen, 2015-2016 yılları arasında Araştırma ve Para Politikası Genel Müdür Yardımcılığı; 2016-2018 yılları arasında ise Yapısal Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğü görevlerini yürüttü.

Tümen, 2018 yılından sonra TED Üniversitesi, İktisat Bölümü'nde Bölüm Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinde Danışman olarak görev yapmıştır. Ayrıca, 2015 yılından itibaren Institute of Labor Economics ve Economic Research Forum'da Bilim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Uluslararası dergilerde birçok çalışması yayımlanan Tümen, pek çok uluslararası akademik dergide de hakemlik ve editörlük yapmıştır.

Evli ve 1 çocuk babası olan Semih Tümen, 25 Mayıs 2021 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır.

8. Günaydin arkadaşlar
    Sn Semih tümen başkan olacak donanime sahip gibi duruyor. Liyakatsız adam liyakatlıya tahammül edemedi sanırım

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 824/1004 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •