piyasa ile inatlaşan bi merkez ayıcıklarımın yüzü gülüyor
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
piyasa ile inatlaşan bi merkez ayıcıklarımın yüzü gülüyor
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Deli saçması yorumlar..epgis başkanı benzine 4 tl zam gelebilirmişmiş diyormuş..yahu adamlar şu ortamda bu süvbansiyondan neden vazgeçsin..maksat manşet olsun.
zaten süvbanse edilen kısım kullanıldı..bundan sonra dolartl ve petrol fiyatına bağlı olarak ufak ufak yukarı gider akaryakıt..şunu da unutmayalım, sanki hiç ötv alınmıyor gibi yazılıyor..ötv+kdv eskiden üç tl nin ikisi vergiydi..şimdi üç tl nin birine yaklaşmış oldu vergi..bu oran gayet normal...böyle de kalabilir oran.
bütçeyi saçma sapan işlerde harcayacağına yakıttaki vergiyi bu seviyelerde tutsunlar, yapabilecekleri en güzel işi yapmış olurlar..zaten bu eşel mobil sistemi son 1-2 yılın en faydalı icraatı diyebilirim.
ha, oldu ya, böyle salakça bir karar aldılar...o a iyi, sadece sonlarını biraz daha hızlandırmış olurlar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
poşet dolarcıları bekliyorum 14.30 açıklansın bakalım.
kimler geldi kimler geçti 1 haftada dolarcı bademcuklerden.
yanlış anlamasın kimse ben büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük dolarcı bademcuklerden bahsediyorum onlar kendini biliyor.![]()
Abi ne sistem varmış siz de ala geçiyor...151800 153 arasi bekleme bölgesi.. saat 4 ten sonra seyir belli olur
Yer İmleri