İmtiyaz olayı olmasa bak nasıl çiziyolar 10b dolar değil 20b dolara bile isc yi alırlar. Çökmek istedikleri yerlere böylede çökebilirler sinyali verelimde
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
İmtiyaz olayı olmasa bak nasıl çiziyolar 10b dolar değil 20b dolara bile isc yi alırlar. Çökmek istedikleri yerlere böylede çökebilirler sinyali verelimde
[QUOTE=joker16;5560287]Yani vioptaki veya borsada kredilideki gibi yasal olarak borclanma yok. Dogru anliyorum heralde ... cevaplariniz icin tesekkur ediyorum
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
VİOP da teminat açığın olursa aracı kurum tahsil eder .yasal olarak.
Portföy başladınız mı.. hayırlısı olsun..
Unutmayalım ki banka bazlı sıkıntı 2018 yılından beridir var .banka biriktirmedim hiç am
Bir banka alacak olsam biriktirecek olsam adı belli..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://coinmarketcap.com/ verilerine göre şu an 12791 tane kripto var. 412 borsada işlem görüyorlar.
altcoinlerde list-delist olayı var. örneğin https://kriptokoin.com/sicak-gelisme...delist-ediyor/
16.07.2024 - 10.12.2024
Abi kaç sene önce 90 lar geri geldi diye yazdık. Ben bu dakikadan sonra tüm temel analizimi dolar üzerinden kurarım. Satışlara dolar bazlı, karlara dolar bazlı bakarım. Yoy değerleme yaparken artışta libor + cds kadar performans veremeyen kağıdı ele gitsin isterse tl bazlı %30 artış gör önemi yok. Hedef fk yi da 1 + (72/(libor + cds)) olarak alırsan muhtemelen çok çok çok ucuz şeyler yakalarsın bundan sonra. Reflasyon. Enflasyon karşısında en sağlam enstrüman borsa gibi gelebilir yakında insanlara, borsaya akın tekrar başlayabilir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankayı kapat parayı da yandaki bankaya koy desen şu an tüm banka sahipleri kabul ederdüşman gibi görünüyorlar. Zaman da değişti hukumetlerin belki de artık bankalara ihtiyaçları sa azalıyor direk manipule etmek istiyor olabilirler. Ben banka aldım adı da belli : boynuzlu
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satışlara ve karlara dolar bazlı bakıyorsan fiyata da dolar bazlı bakacaksın demektir..bu durumda şunu hatırlayalım:
f/k = fiyat / kazanç = (fiyat / $) / (kazanç / $) = (fiyat / tl) / (kazanç/tl)
..f/k zaten usd 'den arındırılmış bir şey.. aslında daha gerçekçi bir karşılaştırma, herhangi bir para biriminden arındırıyor.. kazanca dolarla bakıp proceksiyon yapacaksan bu durumda f/k da bu kara göre beklemen gereken fiyatı sana işaret edecek, rehber olacak..piyasa öyle fiyatlar mı konusu ise ayrı bir konu..zira fiyatlama sonrasında ortaya çıkan f/k nın kendisi ise ülke şartları ve konjektürel bir şey zaten..
son nokta ise.. dolarla karşılaştırırken oradaki enflasyonu da unutmamak lazım.. biz YoY karşılaştırma yapacağız diye TL deki değer kaybını elimine etmek için dolar referansı kullanıyor olabiliriz ama dolar da uzun yıllar içnde enflasyon karşısında eriyor, mesela 20 yılda %50 enflasyon var dolarda..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri