Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 914/1004 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop XXXV

1. TL deger kaybettikce ev fiyatları Maliyet artıyor araba fiyatları artıyor dayı.. ev araba roketliyor buna kredi veren de riski sifira iniyor tam ipotek ile dayiiii

Taşınan Açıklar

3. SON DAKİKA: Motorine 23 kuruş zam geldi.

şahlanıyormuyuz?

4. Dayı net durum analizi full adam gibi ipotekli krediler risk 0.. yakın izleme karşılik ayrılanlar hep kar kalacak durum bence budur.

5. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya şimdi hep bu konuşuluyor dolar bazında ucuzuz falan bunu artık sağır sultan bile biliyor...peki yabancı neden hala satıyor? dolar bazında fiyatlar önce onları ilgilendiriyor...son 2 haftada 130 mio USD civarı satışları var...niye satıyorlar abicim ucuzsak?

sadece ucuzluk alım için yeterli sebep olamaz...ülkenin pek çok parametresine bakmak lazım bence...her şey yerli yerinde mi ya da ona yakın mı ona da bakmak lazım...

bilmiyorum yani sadece dolar bazında ucuzuz diye alırlar mı? alsınlar abi o zaman neyi bekliyorlar...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Offtr yav iyi haber bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    SON DAKİKA: Motorine 23 kuruş zam geldi.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya şimdi hep bu konuşuluyor dolar bazında ucuzuz falan bunu artık sağır sultan bile biliyor...peki yabancı neden hala satıyor? dolar bazında fiyatlar önce onları ilgilendiriyor...son 2 haftada 130 mio USD civarı satışları var...niye satıyorlar abicim ucuzsak?

sadece ucuzluk alım için yeterli sebep olamaz...ülkenin pek çok parametresine bakmak lazım bence...her şey yerli yerinde mi ya da ona yakın mı ona da bakmak lazım...

bilmiyorum yani sadece dolar bazında ucuzuz diye alırlar mı? alsınlar abi o zaman neyi bekliyorlar...
    ecnebi ile yükseliş senaryosuna odaklanmıcan artık.
    bi mal çok düşerse yerli de alıp kaldırabilir.
    yerli kimi kaldırır ne kadar kaldırabilir falan bunlara bakıp
    orta şekerli kazançla idare edecen.
    eskiden tüpün dibi 16 dolar denirdi. şu an 13.5 dolar civarında millet iyi gitti diyor ralli diyen var hahaha onun kafa yanmış işte.
    olan şu öldüm fiyatından döndü ıkın sıkın kazanabilirsen kazanırsın
    yeni sistem bu.
    yabancı gelse 2 3 tavan vurması lazım

8. yahut garan 6 larda kıstırıp 8 lere kadar durabilirsen al sana orta şekerli kazanç
    sen katmer arıyon.
    o galmadı.

Sayfa 914/1004 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •