Sayfa 679/1024 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar eksi sözlükte bir yazar arkadaş

finansbank 32 gün %16.5 ile bağlandığını söylüyor.

Yanlış anlaşılmasın diye ekşi üzerinden meblağ sormadım.

https://eksisozluk.com/entry/68955666
    orada çok sallama bilgi oluyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    sevgili dostlar, bir iki kelam edeyim,
    14,75 yada 15,50 hatta 16 gibi çok çookk çoookkkk düşük oranlara paranızı kaptırmayın, başınızı ilerde taşa çok vurursunuz,piyasada ucuz tl suyunu çekti, tükendi.... bankalar şu an olayı çaktırmıyor, ilerde mumla, Kandil'le tl avına çıkacaklar hiç şüpheniz olmasın, bu küçük oranlar bu ay mazi olacak, büyük dev bankalar bile 15 i zorlayın bu ay verecektır, az olan her zaman kıymete biner, nasılki araba için benzin önemli ise, tl de bankalar için önemli, deposunda yeterli tl olmayan banka dibe gider, hemde ışık hızında m=mc2 gibi bir formül olacak, kütle ve hız arasında bağlantıyı anlatan, aklıma gelmedi, açıkcası işime yarayacak bir bilgide değil, aklımda kalmamasıda gereksiz olmasından,işe yarasa aklıma bu formül kesin gelirdi, gereksiz bilgileri asla aklımda turnam,
    HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR!!!
    Neye dayanarak soyluyorsunuz bunlari milletin kafasini karistiriyorrsunuz .

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar eksi sözlükte bir yazar arkadaş

finansbank 32 gün %16.5 ile bağlandığını söylüyor.

Yanlış anlaşılmasın diye ekşi üzerinden meblağ sormadım.

https://eksisozluk.com/entry/68955666
    Bir banka demis banka ismini goremedim ben

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    orada çok sallama bilgi oluyor.
    Aynı kaynak 221 günlük euro mevduatı için %6.21 yıllık faiz önerildiğini söylüyor. Çok yakın bir oran ve vadeyi başka bir bağımsız kaynaktan da duydum.

Ben de emin olamıyorum ama spekülasyon amaçlı paylaşım payı eskiye göre günden güne azalıyor gibi hissediyorum.

yine de emin değilim tabii.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bir banka demis banka ismini goremedim ben
    Ben özelden sordum , finansbank dedi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Teb 14.75 ten 92 gun teklif etti iyimi sizce.
    Miktara bağlı ancak şuan için 15 veren de yok bildiğim.Belki ay sonuna doğru bilanço nedeniyle artabilir.Çok uzun gitme bence.Eğer oranlar düşer diyorsan günlük yap baktın düşme eğilimi var uzun bağlarsın.

7. Bir bankada müşteri mevduat karşılığı kredi çeker. Bunu yaparken şirketinden kar transfer etmek istiyordur. Şirketin kredisine %20 ödemeye razı olur, bankayı da bireysel mevduatına %17 ödemeye razı eder. Hem banka hem müşteri yararlanmış olur. "Piyasadaki en yüksek oran kaçtır" sorusunun cevabının değeri, bu nedenle bu kadar abartılmamalı. Tekil olaylar piyasayı genellemez ve tek başlarına hiçbir önem taşımazlar.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

8. Bu topikte bazı reddiyeciler var. Her şeye red çekiyorlar. Bir şeyi red etmek için kesin bilginiz olması gerekir. İnanmıyorsan doğruluğuna illa ki cevap yazmak zorunda değilsin. Domates muhabbetinden iyidir.
    Sn.jon dowes gazete küpürünü koymuş. Bir diğer arkadaş ekşi de okumuş buraya haber düşmüş. Peki reddiyeci sen ne yaptın ? Hangi oranı paylaştın ? Piyasa kurtlar sofrasıdır. Bizzat yaşayan bilir. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor olabilir ama bilgi sahibi olmak çok güzeldir.

Sayfa 679/1024 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •