Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Erdoğan: 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Apple iki yeni MacBook Pro modeli ile yeni nesil AirPods kablosuz kulaklıklarını tanıttı.
Türkiye’de MacBook Pro’nun 14 inçlik modelinin fiyatı özelliklerine göre 23.499 TL - 28.999 TL aralığında değişiyor. MacBook Pro’nun 16 inçlik modeli ise, 28.999TL ile 39.999 TL aralığında kullanıcılara sunuluyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD/Price: ABD, Türkiye'nin F-16 taleplerine herhangi bir finansman teklifinde bulunmadı. Savunma Bakanlığı, Türkiye ile F-35 programı, bu anlaşmazlığın nasıl çözüleceği konusunda istişarelerde bulunuyor. Özel görüşmeler hakkında konuşacak durumda değilim
Yer İmleri