Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 937/1004 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Bankalar ile endeksi yukarı alıp perşembe günü kucağa verecek gibi görünüyor.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Yenişafakın bugünkü manşeti
    Bir çok ülkede enflasyon faizlerin 5 katı demişler

..
    Ytd

pek haksız sayılmaz bu manşet, tabii aslında sıfır faizin 5 katı olmaz.. dünyada şu an reel faiz veren merkez bankası yok gibi

üstelik üretici fiyatlarından tüketici fiyatlarına yansıma olmak zorunda diye bi argüman da var.. bu doğruysa yandı gülüm keten helva’ senaryosu devreye girecek demektir

enflasyon geçicidir geçici diyerek idare ediyorlar şimdilik, ama ne emtia/enerji fiyat artış eğilimi, ne tedarik zincirlerindeki bozulma, ne küresel siyasi meseleler kısa vadede halledilebilir gibi gözükmüyor

3. Öyle gibin duruy, yarında gaplı açılırsa şaşırmam
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

pek haksız sayılmaz bu manşet, tabii aslında sıfır faizin 5 katı olmaz.. dünyada şu an reel faiz veren merkez bankası yok gibi

üstelik üretici fiyatlarından tüketici fiyatlarına yansıma olmak zorunda diye bi argüman da var.. bu doğruysa yandı gülüm keten helva� senaryosu devreye girecek demektir

enflasyon geçicidir geçici diyerek idare ediyorlar şimdilik, ama ne emtia/enerji fiyat artış eğilimi, ne tedarik zincirlerindeki bozulma, ne küresel siyasi meseleler kısa vadede halledilebilir gibi gözükmüyor
    Türkiye de tüfe 19.2 mu? :-)))))

Enag %33 hesaplıyor, politika faizi %18, öyle olunca net faiz -15 olur.

Birde bu listedeki negatif faiz veren ülkelerin kendi parası yani yerli ve milli paraları dolara karşı ne kadar devalüe olmuş? Onu yazmazlar işte:-)

TL en çok devalüe olan para birimi!
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Dolares te ki grafım çalışırsa yoncada 9.16 bandına bir hareket beklerim.

6. 8.50 maliyetli dolardan sabah biraz sattım.
    hayırlı olsun bademcuklerime.

7. Dolares te 4-5 kuruşluk birr teknik hareket mevcut ,9.30 saat lik kırılımın yönünde
    aşağıda 9.28-9.25
    yukarda 9.33-9.35
    bakalım kim kazanacak bu bilek güreşini.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sn oyunagelen. daha önce paylaştığım dibe yakın dediğim bist30 grafiğine benziyor mu?

https://invst.ly/wc8va

kağıdın adı sektörü önemli değil. senetler için viopta önemli olan kısa süreli formasyonlar.

aynısını endeks bütün halde yaparsa daha anlamlı oluyor.

yani o zaman bunu anlatmaya çalışmıştım. yurtdışı çok bozulunca hemen çalışmadı.

anlamlı bir destekte, hacim artıyor ve bar boyları kısalırken macd dipten kesmeye çalışıyor.

aynısının tersi tepeden şort açmak için yeterlidir. yani anlamlı dirençte vs vs.

iyi akşamlar cümleten.
    oyak palası da dibi bulmaya epey yaklaşmış.

https://invst.ly/wckj0 dipte sayılır.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 937/1004 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •