Arama sonucu : 7257 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kuduruk doymaz Asude,iþte bende tam da onu anlatýyorum buradaki maðdur olmuþ yatýrýmcý kardeþlerime,sana sormalý diyorum çünkü sen 1.07 tl ve 1.40 fiyat aralýðýnda ihlas holding sahibi harami CO yüz milyon lotlar satarken sürekli hisse hakkýnda olumlu haberler methiyeler yaðdýrýyor pompalyordun burada uçacak kaçacak babýnda halbuki biz seni sürekli uyarýyorduk yatýrýmcýlarý yanýltma sebep olma günahlarýna girme diye ama senöyle bir yüzsüz,hayasýz,karaktersiz bir insansýnki geçmiþ yorumlarýný bulup getirip örnekleriyle yüzüne vuruyoruz ama sen o kadar oynak bir iblis dansözsünki bu seferde baþkalarýnýn üstüne atmaya çalýþýyorsun kendi suçunu o yüzden matkap haklýdýr diyorum hem önce damýna konuyor sonrada hemde bahçendeki darýlarý biçiyor sende oh yarabbi þükür diyorsun yani özetin budur..Benim 1 adet dahi ihlas holding hissem yoktur çünkü bende senin abartýlý hisse övgülerin sonrasý 1.32 tl den alýp sonrada 1.07 tl den satýp yüklüce zarara uðrayanlardaným sýrf o yüzden baþka garibanlar maðdur olmasýnlar diye burada yazýyorum Matkap'ýn yavuklusu...
    Son düzenleme : wise stockbroker; 21-10-2021 saat: 15:19.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •