Sayfa 31/1003 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. "TL'NİN DEĞERİNİ ASLANLAR GİBİ KORUYACAĞIZ"

Erdem Başçı: Yılsonu dolar 1.92 TL olursa şaşırmayalım

Başçı döviz kurunun bugün yanlış yerde olduğunu belirtirken "Bunu herkes biliyor. Merkez Bankası'na Ekim sonuna kadar süre verin. Biz TL'nin değerini aslanlar gibi koruyacağız. Bunu sadece döviz silahıyla yapacağız. Faiz silahını kullanmayacağız. Türk Lirası'nı değer kazandırıcı şokları bizden bekleyin. Çok enteresan manevralar yapacağız..

2. Dayı kura hiç müdahale etmeden acab 9.65 den şelale yapar mı dayı bu fiyata heralde kimse almaz tüm bildiklerimiz.cop dayı.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Reis bir benim cer çöp portfoy değerlenmiyor.isc tskb halkbank . Puhaaaa biraz altin satıp cer çöpe ekleme yapsammi bilemedim. Eklersem altın 700 isc 4 olur mu? Kafamda deli sorular.
    Bilemem abi, kural belli
    senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir.
    şişe ve Kardemir de biraz trade etmeye çalıştım, istediğim performans olmadı, ciğara paramızla idare etcez sanırım günü
    Hamdım Piştim Yandım

4. boşkuş uyardıydı akşam.
    borsa düşmeyenbilür diye.
    ben de ordaydım, gördüm.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. 2 liradan beri millet dolaf stokları fulsldi yastık yorgan yatak altı dolaplar buzdolabı dolar dolu yaşlı amcalar döviz. Bozmak için kuyruklara koştular mi acaba durum ne ki

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın, fırsatlar bitmez.
    sayın AmigoOrhan
    çok nadir 2/10 a yükselirim pozlarımda ve bu pozdan çok emindim canımı sıkmam ama temenniniz için teşekkürler...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

7. Kapalıçarşı'da dolar bozma kuyrukları varmı Dayi 9.60 dan

dayu dolar düşerse endexte gevşer mi sence??hani almanlar yenilince bizde yeniliyoruz hesabıbiraz longları verdim çok yukseldi diye...

Sayfa 31/1003 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •