Sayfa 46/1003 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. 2.618 extension 159 lar geldi hahahahaha

2. 5. Dalga içinden geçti tatlı su teknikcilerin hahahahha

Tövbe bı daha ahahhahaa

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biz hata ettik, alnımızın akıyla namusumuzla çalışalım dedik bok yedik. Bu ülkede maaşlı çalışan mal dır. Bu başlıkta en büyük mal muhtemelen benim.

2018 de koymadık stoploss, teklif vardı gitmedik. 2014 de vardı 2016 da vardı. Al sana vatan millet sakarya, al sana yüksek görünümlü yeni mezun maaşı. Şu dakikadan sonra, burada durmak şahsen mallığın üstüne katmer koymak oluyor.

Şimdi teklif yok ama ben bakıyorum, iyisine kötüsüne bakmadan seneye adios inşallah. Sebep olanların gözü kör olsun.
    Bizde eşimle aynı durumdayız sanırım gideceğiz. O noktaya geldik. Son 3-4 senedir gittikçe daha çok yıpranmaya başladık. Ah şu ailleler olmasa belki de karar vermek daha kolay olurdu. Çok yıprandık.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gidişat hiç iyi görünmüyor, akşam poz. kapatmak için birbirimizi ezmezsek iyi
    Tam kündeye getirdi, gıbraşamıyoruz. trenin vagonuna doluştuk, cuf cuf raylara atlayasımuz var, memedabi iyi bilür raylara atlamayı, demek ki sıra bizde, bizede öğretecekler nasıl raylara atlanıldığını
    Memedabi görüyön birbirimizi eziyoruz raylara atlayan atlayana.
    Abi viob yapma sen sen ol bu tuzağa düşme, bak biz fakirlikten kurtulamıyoruz.
    Bende pes ettim, palaya verdik harclığımızı
    İyi tatiller.
    Haftaya vuruşma ya devam. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor nassa
    Hamdım Piştim Yandım

5. Aralık vade 162.300 den 2/10 cort oldum...bu da ayrı bir teknik oluşum. kaçıraramayacağıö türden ...162.650 stop yazıldı...sidik yarışı değil fakat buyur buradan yak pozu...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Bizde eşimle aynı durumdayız sanırım gideceğiz. O noktaya geldik. Son 3-4 senedir gittikçe daha çok yıpranmaya başladık. Ah şu ailleler olmasa belki de karar vermek daha kolay olurdu. Çok yıprandık.
    Aynen, aileler dedik o dedik bu dedik. Yeterse yeter diyorum artık...

7.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    Aralık vade 162.300 den 2/10 cort oldum...bu da ayrı bir teknik oluşum. kaçıraramayacağıö türden ...162.650 stop yazıldı...sidik yarışı değil fakat buyur buradan yak pozu...bol şanslar...
    Bugün sistemim ilk kez short verdi, ama ben girmedim fazla kurcalayasım yok bu trendde short çok riskli.

Endeks pozum olsa burada flat olurdum.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi görüyön birbirimizi eziyoruz raylara atlayan atlayana.
    Abi viob yapma sen sen ol bu tuzağa düşme, bak biz fakirlikten kurtulamıyoruz.
    Bende pes ettim, palaya verdik harclığımızı
    İyi tatiller.
    Haftaya vuruşma ya devam. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor nassa
    Pes ettiysen tepeyi not et.. 5. Dalga bitmiştir hahahahaha

Sayfa 46/1003 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz