Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Kafa iyice gitti, benden söylemesi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

9-15 ekim tarihleri arasında illerin 100 bin kişi içerisindeki haftalık vaka sayısı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu : Ülkeyi hızla uçuruma sürekleyen Şahıs, bu sefer de "10 büyükelçinin 'istenmeyen adam' ilan edilmesi emrini” vermiş. Açıkça söylüyorum; bu hareketlerinin sebebi milli çıkarları korumak değil, mahvettiği ekonomiye suni gerekçeler yaratma çabasıdır. Dönüp bir bak halkın sofrasına!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok artık, diplomatlar ülkelerinin onayını almadan böyle söylemler de bulunmaz zaten, sen aslında bildiriyi yayınlayan ülkeleri sepetlemiş oluyorsun.

Pazartesi günü, kurdan acısı çıkmasa bari.
    Çıkmaz çünkü tribüne söylenmiş boş laf olduğu biliniyor.
    Kendisine bunun anlamı sorulduğunda anında çark etmişti.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu : Ülkeyi hızla uçuruma sürekleyen Şahıs, bu sefer de "10 büyükelçinin 'istenmeyen adam' ilan edilmesi emrini†vermiş. Açıkça söylüyorum; bu hareketlerinin sebebi milli çıkarları korumak değil, mahvettiği ekonomiye suni gerekçeler yaratma çabasıdır. Dönüp bir bak halkın sofrasına!
    Valla bence de çok doğru, mahfettiği ekonomiye suni gerekçe yaratma çabası bu...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Erdoğan: "(Kavala açıklaması) Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, 'Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz.' dedim."

7. Veresiye aldığın Bakkalın çocuğunu dövmiycen.yada bakkalı değiştiricen

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "(Kavala açıklaması) Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, 'Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz.' dedim."
    Twitter'da hemen bir tag açmak lazım,

"Çavuşoğlu, talimatı uygula" diye

Rezil olsunlar iyice

Tribüne oynadıklarını herkes görsün

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz