Sayfa 409/1002 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. bi de en son ak sevdalı bacımız vardı noldu ona? 7 yi geçerse mi çıplak dolanacaktı artık o da iflah olmaz.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bi de en son ak sevdalı bacımız vardı noldu ona? 7 yi geçerse mi çıplak dolanacaktı artık o da iflah olmaz.
    Benim korkum töbe estağfurullah, bir yerlere sermaye olup gitmesi 7.5 gayme nere 9.5 gayme nere.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    9.80-peşi 9.40 seviyeleri,birilerine çok iyi kazandırmışlar...fısıltı köşelerinde akibeti mechul kayıp 128 milyar doların 50 milyar doları bir köşede bekliyormuş seçim için,ne derece doğru,yanlış bilinmiyor,zaten yaptıkları işler gizli,saklı
    ben reis ve bahçeliye çok güveniyorum ( döviz pozisyonları konusunda ) bu nedenle büyükelçi krizide tüm paramı 9,74 den dolara gömdüm. Sonra korkak abd elçilisi bir bildiri yayınladı. peşinden diğerleri. Reise kafa tutulmayacağını anlamışlar ! Ben reisten işaret almadan dolar satmam. Bu nedenle güzel zararda olduğum halde biliyorum ki ; kısa sürede 11 lerden sat sinyalini verirler. hiç vatandaşını üzerler mi ?

Benim yaptıklarım yatırım tavsiyesi olamaz. tehlikeli işlerdir.

Yandaş paçavralar dolar gaymede sert düşüş yazmadan, döviz tekrar yükselmez.

Ne zaman yazarlarsa, dolar gaymeleri yastık yapıp bekleyin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 Ekim Persembe yarım gün 29 Ekim Cuma tam gün borsada işlem yapılmayacaktır .

26 Ekim Salı günkü işlemlerin takası 1 Kasım Pazartesi , 27 Ekim ve 28 Ekim günkü işlemlerin takası 2 Kasım Salı günü gerçekleştirilecektir .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    defalarca yazdım.. bazen yönetim tarafından tatile gönderildim bu şarlatanı eleştirdiğim için..

bu che guevara postlu almancı şark kurnazı küçük aklıyla manipülasyon yaptığını sanar buralarda... fx te dolara oynar. dolar yükünü toplayınca da usulca sıvışır. yıllardır bu hep böyle..
    Vay .... vay...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Epgis: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

27/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 28 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 409/1002 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •