bi de en son ak sevdalı bacımız vardı noldu ona? 7 yi geçerse mi çıplak dolanacaktı artık o da iflah olmaz.
bi de en son ak sevdalı bacımız vardı noldu ona? 7 yi geçerse mi çıplak dolanacaktı artık o da iflah olmaz.
ben reis ve bahçeliye çok güveniyorum ( döviz pozisyonları konusunda ) bu nedenle büyükelçi krizide tüm paramı 9,74 den dolara gömdüm. Sonra korkak abd elçilisi bir bildiri yayınladı. peşinden diğerleri. Reise kafa tutulmayacağını anlamışlar ! Ben reisten işaret almadan dolar satmam. Bu nedenle güzel zararda olduğum halde biliyorum ki ; kısa sürede 11 lerden sat sinyalini verirler. hiç vatandaşını üzerler mi ?
Benim yaptıklarım yatırım tavsiyesi olamaz. tehlikeli işlerdir.
Yandaş paçavralar dolar gaymede sert düşüş yazmadan, döviz tekrar yükselmez.
Ne zaman yazarlarsa, dolar gaymeleri yastık yapıp bekleyin.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 Ekim Persembe yarım gün 29 Ekim Cuma tam gün borsada işlem yapılmayacaktır .
26 Ekim Salı günkü işlemlerin takası 1 Kasım Pazartesi , 27 Ekim ve 28 Ekim günkü işlemlerin takası 2 Kasım Salı günü gerçekleştirilecektir .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Epgis: Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
27/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 28 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri