Üc beş puan bişii kaptık cımbızla ama terim terim terletiyo zalım çok pis vuruşuyor
yarın oynamam, perşembe ve cuma tatil, iki günde haftasonu tatilini eklersek ücbucuk ediyor. üçbucuk benim uğursuz rakkamım, haftaya görüşürüz yeni vadede
Nassa hergün para dağıtıyorlar burda, borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, tüylerim yoluna yoluna sonsuzluk kavramını öğrendim artık pala beni yakalayamaz...
Hamdım Piştim Yandım
Ereğli ve Akbank'taki fantastik karlar ile en gec persembe 100 endeksi icin tarihi zirvelere dokunuruz gibi duruyor sanki !
yil sonu 1.8 usd seviyelerinde bir kapanis bekliyorum.
İnvesting vadeli endeksler (Aralık Vade) sayıları ile vereyim. Bahsettiğim mavi çizgi aşağı geçilir ve realizasyon resmen başlar ise, endeks:
1) 35539'u aşağı kırar, 35227yi aşağı kıramadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.1.3.4 realizasyonu,
2) 35227'yi aşağı kırar, 34351'i aşağı kırmadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.2 realizasyonudur.
3) 35539'u aşağı kırmadan yeni zirveye giderse 5.1.3.4 başlamamış, yeni zirve sonrasında başlayacak demektir.
4) Ve son olarak, hiç istemediğim olur da, endeks 33536 yı aşağı kırarsa ya sayım bitti, ya da çok komplex bir 4. dalga hala devam ediyor demektir ki EWci için en kötü durum da budur. Belirsizlik had safhadadır.
![]()
Son düzenleme : JAS; 26-10-2021 saat: 21:12.
Soru sorduk cugap verin yauhani paylaşma yeriydi buralar ..sayım nerde ..
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri