Ucuz abi başka bi olay yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuz abi başka bi olay yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın onelle hisse seçimi ve tarifi konusunda paraleliz..
Ccola kaçırdığıma çok üzüldüm..
Migros alaydım bari bunu kaçırmasam iyi olacaktı..
Ayrıca ttkom da aslında uzun vade elde olması gerekli..
Ayrıca gerçekten trade hissesi..
Tcell ttkom al sat banda oyna konusunda iyiler..
Bir de tavsiyem tavhl tekfen..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bim,cola,migros,kozal,şise,petkim,sasa ile devam ediyorum. Yükselen stop ile spot hisselere devam.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum CCOLA yı ben de alamadım...Ama PARSN GARAN THYAO trade ettim son 10 gün. PARSN dan keçi inadıyla %12 kar aldım. Garan'da zarara düştüm yine keçi inadıyla bekleyip güzel kar aldım. Thyao 1-2 saatte iyi kar aldım . O yüzden bu hafta gönlüm rahat kapattım. Kaçanlara yanmadım. TTKOM aldım önümüzdeki hafta için. TKFEN biliyosun THYAO ve TUPRS ile beraber twitterda uzun süre önce analiz ettim Bu 3 kağıt önümüzdeki 2-3 senenin yıldızları ... Sevgiler...Saygılar...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Bende migros tavan neyim oldu sandım, bugün yüzde 1 bile yükselmemiş, nasıl kaçırdım yada kaçırmasaydım diye yazıyorsunuz anlamadım. kaçan göçen bişii yok ptesi alırsınız.
Haa şu olabilir, 10 gün önce migros dikkatini çekip 32 li fiyatlarda almak isteyip almadıysan, bak o olabilir
ama o da geçmiş olduğu için, geçmişe ahh keşke vah vah keşke demenin manası olmuyor.
Bizimde hatta çoğumuzun da keşke dediklerimiz olmuştur.
Allah ömür verirse daha çoook keşke diyeceğimiz yıllar var önümüzde
Hamdım Piştim Yandım
Yeni vade çok şenlikli olacakayılar trendin tepesine çentiği attı. Belki biraz daha yukarısı olabilir. Büyük ihtimalle Şort bölgesinde olabiliriz bence.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri