Sayfa 429/564 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sizn gibi yatirimci zor bulunur sn. fibonacci, analizlere devam. ben cok istifade ediyorum sahsen. elinize saglik tsk ederiz.
    Bu hafta nasipse genel kurulda olacagiz, bakalim neler olacak
    Teveccüh etmişsiniz sn hayek..
    Hayek asıl hisseyi sırtlayan sensin..
    Temel analizlerin bizlere can suyu oluyor..
    Hala forum beni anlamadı.Ben beklentimi yazıyorum.AMA BUNU YAZARKEN ELİMDEKİ VERİLERİ KULLANIYORUM.HAYALİMİ ANLATIYORUM.KİMSEYE AL SAT DEMİYORUM.Detaylı anlatıyorum..
    Ama gel gör ki hissenin düşmesini o kadar kişi istiyor ki sizde bende topa tutuluyoruz..
    Bu forum niye var??
    Analiz yorum beklenti paylaşmak için var..
    Bunları yazmayacağızda ne yazacağız??
    Boş boş muhabbet mi edelim..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    2,16 yı bile benim çizdiklerimden öğrendiniz..Hatta 2,12..
    2,16 ikili dibi teknik çizimle gösterirmisin?
    Burada kafadan sallayarak fiyat verenlerden değilim..
    Hadi bir çizim yap ve analiz et..
    Ben buraya çizdim analiz ettim beklentimi anlattım..
    Ama ÇİZEMEZSİNİZ..Anca her yoruma olmaz deyip geçiyorsunuz..
    FİYAT VERENLER BENİM GİBİ ANALİZİNİ YAPSIN ÇİZİMLERDE GÖSTERSİN BAŞIM ÜSTÜNDE YERİ VARDIR..
    Hisse bile almayanlar akbaba gibi düşmesini bekliyor..
    Buradaki gerçek yatırımcıyı kaçırmanın derdine düşmüş kişiler var..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    HADİ SEN ÇİZEMEDİN BEN ÇİZEYİM..

3. Tespitinize tamamen katılıyorum.Yabancı yaş tahtaya basmaz.Bu yabancı alımlarında gösteriyor ki doğru yoldayız..Teşekkürler..
     Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    A1 Capital bilançosu pazartesi günü gelecek, kar rakami netlesince kabataslak guler yatirim holdingin de kar rakami ortaya cikacaktir.

Güzel bir bilanco bekliyoruz. 3 halka arz geliri + Artan işlem hacmi + Sermaye artirimindan elde edilen gelir mevcut.

Ayrica bir aksilik olmazsa 9 aylik bilanco ile halka arz islemleri baslatilacak.

Hayirlisi hakkimizda "yatırım tavsiyesi değildir"

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    A1 Capital bilançosu pazartesi günü gelecek, kar rakami netlesince kabataslak guler yatirim holdingin de kar rakami ortaya cikacaktir.

Güzel bir bilanco bekliyoruz. 3 halka arz geliri + Artan işlem hacmi + Sermaye artirimindan elde edilen gelir mevcut.

Ayrica bir aksilik olmazsa 9 aylik bilanco ile halka arz islemleri baslatilacak.

Hayirlisi hakkimizda "yatırım tavsiyesi değildir"
    Sayın hayek bu süreçte hangi olumsuz durum oluşursa sizin hisse hakkında beklentinizi şüpheye düşürür.
    Sakin yanlis anlaşılmasın ciddi manada soruyorum.kendimde gelgit yaşıyorum hissede

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Agustos (2021) ayinda 18 aylik bir surec baslatmistim sahsim adina, bu yatirim icin.

3 ayini en ufak bir fiyat gelisimi olmadan bosuna gecirmis olduk.

rtalb tarafinda cok onemli olmayan pozisyonlar actim ve kapattim. Orada aslinda.hataliyim, cunku benim acimdan rtalb tarafinda bulunmak cok onemli degil. ana yatirimi buraya yapmistim.

bazi ozelistirileri de yapmak lazim. bu surecte.

oncelikle yatirim yaptigimiz donem ile bu donem arasinda bekledigimiz gelismelerin bir cogu faal hale gelmesinr ragmen , fiyat hareketliligi istedigimiz duzeyde hic olusamadi. maalesefff ?

ama bu hikayenin.sonunu acikcasi merak.ediyorum. yatirim sureci icin belirledigim sureci de tamamlamak istiyorum. tabiki kafamda belirledigim rakamalara ulasmasi durumunda kar realizasyonu yapabilirim.

bu hafta genel kurul var, gecen hafta ve bu haftaya da sarkacak sekilde hazirun cetvelinde sirius yildizi gibi parlamamak [emoji846] icin bir ayarlama yaptim, az bir sey kaldi onu da yapip genel kurula katilacagim.

sirketin gelecek.projeksiyonlarini bir ogrenelim bakalim neler ongoruyorlar. ama bu karlilik devam ettigi surece, rtalb ve a1 capital'deki hikayeler devam ettigi surece, ozellikle siemens bacagindaki hareketlilik devam ettigi surece, a1 girisim sermayesinde bazi bekledigimiz haberler konsolide olana kadar burdayim.

hakkimizda hayirlisi
     Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Sayın hayek bu süreçte hangi olumsuz durum oluşursa sizin hisse hakkında beklentinizi şüpheye düşürür.
    Sakin yanlis anlaşılmasın ciddi manada soruyorum.kendimde gelgit yaşıyorum hissede
    "yatırım tavsiyesi değildir"

7. Daha önceden bu pay yapısı ile A1 i halka arz edemeyeceklerini, başka bir şirket ile birleşmeye gidebileceğini A1 paylarını bu şekilde sulandırabileceklerini düşünmüştüm.
    Yanılmışım.
    Şu noktada A1 in halka arzı ile Güler ve RTA ya yatırım yaparak büyüteceklerinin bir göstergesi bence.

RTA tarafında Malatya fabrika kafamda soru işareti. 2020 Ocak ayında gündeme gelmiş.
    25 Kasım 2020 de ne üreteceklerini bildirilmişler. https://www.kap.org.tr/Bildirim/890036
    Herşeyi üretecez demişler. O dönemde mal yıkmak için kullanılmış bomba bir haber. Enes Perçin Twitleri ile aynı zamanda gelmesi de ilginç.

Sayfa 429/564 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •