Sayfa 174/617 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Sayın kartal, ben bu kağıda yalnış zamanda girmiş olabilirim herkes gibi bunu sen de yapabilirsin. Veya sen doğru zamanda doğru kağıtta da olabilirsin. Ön görüşlerin, bilgin çok fazla da olabilir. Ama burayı her gün ağlama duvarına cevirmemelisin. Yanlış saat bile günde bir kez doğruyu gösterir misali. Bu kağıtta bir gün değerini bulacaktır. Ben burdayım ve düştüğüm yerden kalkacağım. Ama sende biraz pozitif olmalısın, şayet olamıyorsan kağıtta olan arkadaşlara saygı göstermelisin. Ben bu kağıdın da zamanı geleceğini düşünüyorum. Ama 1 e iner, ama 2 ye iner beni ilgilendirmiyor. Ben hedefimi belirledim bekliyorum. Önemli olan krediyle ya da acil ihtiyaç olan parayla borsaya girmemektir. O koyunların yününü alacağım. İyi akşamlar.
    Zaten bırakmak yok benim biliyosun araba işi bile var burda acımam koyarım gelir gelmez ayri mesele ama şu kağida iyi diyemeyiz şuan patron elinden geleni yapiyo herkesi parmaği olani allaha havele ediyoruz .

2. Kullanıcı engelleme yok mu bulamadım da??

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kullanıcı engelleme yok mu bulamadım da??
    Varmış bende bulamadım. 😂😂😂

4. Kullanıcı ismine tıklayın. Açılan sayfada Sağ üstte 3 noktaya tıklayıp yoksay/engelle deyin.
     Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Varmış bende bulamadım. [emoji23][emoji23][emoji23]
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Yok işte. Cepten çıkmıyor belki de. Laptop da denemek lazım. Üşenmeyim engeli basayım bıktım mk ya

6.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Kullanıcı ismine tıklayın. Açılan sayfada Sağ üstte 3 noktaya tıklayıp yoksay/engelle deyin.
    Çok teşekkür ediyorum

7. Şuraya bitane yazan yok bilancoyu yazamadi engel tuşu arıyo sitemini iki kelime yazamiyo boş boş bakiyo şuan bu saatte 10 kişi takip ediyo thy yok bukadar kişi bankamida soylim ykb pegasus pol devam ediyoruz iyi seyirler size.ytd

8. Hayırli olsun devre kesicimiz var allahtan taban geliyodu yazik ettiler bize götüyle inatlaşan altına edermis şair vardi burda bize makele anlatiyodu nerde o.

Sayfa 174/617 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •