Yarın cortor olacağız cortlarla kar almaya gayret edeceğiz ama longa da çok kısa süre içinde dönebiliriz tabin ki. Bosver abla dalgana bak her gün para dağıtıyorlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın cortor olacağız cortlarla kar almaya gayret edeceğiz ama longa da çok kısa süre içinde dönebiliriz tabin ki. Bosver abla dalgana bak her gün para dağıtıyorlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tele1'de izledim az önce Naci Ağbal'ı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Müşavir olarak atamışlar.
İlginç bir karar olmuş.
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Uzun bir yazı yazdım tüm senaryolarda dikkat edilmesi gereken seviyeler için ama sonra kafa karışıklığı olmasın diye en basit şekliyle yazayım dedim.
Eğer neredeyse tüm EW'cilerin %90 olasılıkla diye kabul ettiği 5. dalgada isek (ki hala %10 olasılıkla 4. dalgada olma olasılığı da mevcuttur bazılarına göre) aşağıdaki grafikte kırmızı çizgi kırıldığı anda yükseliş bitmiş ve büyük realizasyon başlıyor demektir.
Yeşil çizgi birçok sayımda dikkat edilmesi gereken diğer bir çok önemli seviyedir ama dediğim gibi kafa karışıklığı olmaması için bunu daha sonraya bırakayım.
![]()
Yazıların silinmesinin bugüne kadar kimseye faydasını görmedim ..ama zararını çok izledim...çoookkkk..
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post5580428
Fazlasıyla var ...öncesinden ve sonrasından bile ..
Real time online olarak ..öyle yalan dolandan değil ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post5580449
Hayat hoş gerisi boş
Çip krizi, enerji krizi, çelik döngüselliği derken sanayi hisselerinin bir kısmı için gelecek çeyrekler sıkıntılı geçebilir. Kasım'da banka, havacılık ve perakende öne mi çıkacak acaba diye düşünüyorum.
- Faizlerin inmesi banka marjlarını olumlu etkiliyor. Kaldı ki zaten mevcut durumda bile ucuzlar.
- Perakende RK nedeniyle gölgede kaldı. Comeback olabilir. RK kararı marjları baskılamayacak ise iyi bilançolar gelecektir.
- Havacılık ise artık her çeyreğin öncekisinden daha iyi olduğu bir yola girdi. Ayrıca THYAO ve Pegasus Avrupa'da krizden en iyi dönüşü yapan havayolları oldu.
Not: Geçen hafta itibariyle THYAO ve ceza açıklandığı gün BIM, diplerden de YKBNK taşıyorum. Ona göre değerlendirin. Taraflı da bakıyor olabilirim.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer İmleri