metastaz olma ihtimali mevcut.
açıklamayı bekliyecez.
metastaz olma ihtimali mevcut.
açıklamayı bekliyecez.
13:00 saatlik kapanışta nasıl bastılar piyasaya öyle... Herkes algocu olmuş kim kaldı manuel el yordamıyla alan veren![]()
İran, Amerikan savaş gemisinin eylemini engelledi - MHA
MHA internet sitesinde yayınlanan habere şöyle:
Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri, Umman Denizi'nde Amerikan savaş gemisinin haydutluk faaliyetini engelledi.
İran medyasına göre, Umman Denizi sularında İran petrol ihracatını taşıyan bir tankere el koyan ABD İran petrolünü başka bir tankere yükledi ve tankeri bilinmeyen bir yere yönlendirdi.
Başarılı bir heliborne operasyonları ile petrol tankeri güvertesine inen Devrim Muhafıları askerleri söz konusu tankeri İran karasularına yönlendirdi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://tr.mehrnews.com/news/1898286...mini-engelledi
al sana manüpülasyon adamlar böyle haberleri kullanıyor
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Cin şişeden çıktı bir kere. bence bir süre flat izlemek daha doğru olabilir. Şuan borsayı bence tekrar ralliye geçirebilecek en önemli gelişme erken seçim kararı olur.
Piyasanın ne kadar volatil olduğunu herkes yaşayıp gördü.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri