Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Erken seçim olacak iktidar şıp diye değişecek işte hareket başladı hah tamam şimdi algısı pompalanmaya başladı..
    1. Bir kere iktidar öyle temiz bir şekilde değişecek olsa bile borsada ki badem mallarının apar topar satılması lazım gelir..Tabi bir çoğu da dolara geçip ülkeden sıvışmanın yollarını arayacaktır..Yabancının bu ortamda ilk etapda!! topa girmeyeceğini düşünüyorum..
    2. Borsada bu algı var ok de..Dolar neden düşmüyor o zaman...Bu soru masadadır..
    3. Yabancı girişi olmadan bademler al ver oyunları ile ağırlığı ayarlanmış kağıtlarla borsa yapmaktadırlar..Öyle demir çelik efendim yüksek karlar yok seçim falan ın borsa ile alakası yoktur..Nereyi gösteriyorsa bademler bugüne kadar tersi oldu..Daha 1 ay önce faiz indirimlerini hatırlayın..
    4. Borsada da yabancı girişi olmadığından bankalardaki bilanço bahanesi ile bu yukarı pompalamanın bademlerin hareketi olduğunu düşünüyorum..Bademlerin banka operasyonları kısa vadeli ve sert olmuşur..Bundan dolayıda çok sert çakılmalar için tetikde olmak lazım gelir..Çıktığı hızda da çakılabilir..
    5. Bugün de görüldü ki olası bi hafif ciddi haberde bile borsa tabana yapışabilme yeteneğine sahiptir..Alıcı satıcı kalmamış tamamen fiktif işlemler ile piyasa döndürülmektedir..
    6. Döviz faiz ve borsa nın tamamen badem-katar spor kontrolünde olduğunu unutulmamalıdır..Piyasa diye birşey kalmamıştır..Rakamlar tamamen (hem olumlu hem olumsuz manada) sanaldır..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Borsa buradan artı ya geçer herhalde..
    Yüzde 2.5 ekside iken yazdık bunu..
    Kendi kendimi tebrik ediyorum efem..

Badem - katar spor un oyun stilini öğrenmeden buralarda poz almayın derim nacizane..

3. Gundwane abi o zaman şöyle bir şey söz konusu olur mu
    badem sporun elinde ise borsa,
    Şaş kaza reise bişii olsa borsa tepetaklak olur. Dua edelim Reis'e bişii olmasın, kaç taban yer düşünemiyorum bile
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundwane abi o zaman şöyle bir şey söz konusu olur mu
    badem sporun elinde ise borsa,
    Şaş kaza reise bişii olsa borsa tepetaklak olur. Dua edelim Reis'e bişii olmasın, kaç taban yer düşünemiyorum bile
    Merhaba

Bende aynısını düşünüyorum. Onlarda olduğu için önce düşecek. Sonra güven ortamı oluşur ise yabancı gelip ralli yaptırabilir

5. Muhtemelen bu saatten sonra mal alacak olan da alamaz. Hatta psikoloji nedeniyle kırmızı odaklı çalışır gibime geliyor.
    Bakalım günü en yüksek kapatmasın pala nenem.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gelişmiş ülkelerde liderlerin sağlık durumları rapor ile düzenli olarak kamuoyu ile paylaşılır. Hatta seçime girmeden bile rapor almıştı ABD de Biden ve TruBizde herşey olduğu gibi bu konu da spekulasyona açıktır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,801
    Blog Entries
    6
    fed dingilinden akşam gelmesi olası "şahin mesajlar" (de demekse artık) ın öncesinde saat 5 den sonra bir satış ve % 1 üzeri eksi kapanış olabilir diye bir beklentim var.
    tabi bu bir shortçu nun beklentisi
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1673 flat.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Erken bırakmışsın bereketli olsun.

Benim için çok güzeldi Dün akşam konuştuk şimdi 2. ci macera yeniden short

Sayfa 362/1003 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •