Sayfa 162/1002 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    İki gündür, TGRT TV haberlerde ,ballandıra ballandıra ihlas haber ajansının, Borsada en çok artan ve yatırımcısına para kazandıran, yüzünü güldüren,güvenini boşa çıkarmayan hisse olduğunu anlatıyorlardı...Kağıt bugün defalarca devre kesip Yerlere paspas olmuş.Halka ırz fiyatına 4.60 TL ye inmiş... TGRT nin hiç sesi çıkmıyor..!..
    Bakalım ,diğer günlerde haber yapacaklar mı.?
    neden çıksınki artık ? mlleti kaatları satıp nakit faizsiz para kazandılar.. kaat ne zaman arta..tgrt nin ne zaman yeniden paraya ihtiyacı olursa
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Elvan: Enflasyonla mücadelede 125 milyar TL kamu gelirinden vazgeçtik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu mka55 in yazı- hitap tarzı,saray soytarısı , Gazeteci kılıklı ,Cem küçük isimli magandaya benziyor..
    Bu konu başlığının 7. (Yedinci) sayfasında yapmış olduğun .erefsizliğe verdiğim yanıtın kuyruk acısı olsa gerek bu benzetmen kar adam... Bakalım okurlar seni neye benzetecek?

Senden alıntı yapan “özürlü” statüsünde olduğu için ona her şey beleş...))

Elvan: Isınma amaçlı 100 birime aldığımız doğal gazı vatandaşlarımıza 25 birime satıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Sen laftan anlayan bir varlık değilsin.Sokakta ki kaldırım taşı neyse senin de ondan farklı kalır bir yanın yok.Sana küfür etsem yine anlamazsın,neden küfür yedim diye sorgulamazsın.O yüzden sen paralı askerlik yapmaya devam et.İfade özgürlüğü olan bir mecra burası,yakında tası tarağı toplar gidersin.Senin gibi çok çomar gördü buralar,hepsininde ampulü patladı.
    Beni de kimler tehdit etti bi bilsen o kaça

Bu kıytırık tehditinden mahcubiyet duyarsın...

Ben neredeyse bu sitenin kuruluşundan beri buradayım...

Yani sen kısa pantolonla dolaşırken

Yok yok

Portakalda c vitamini iken (keşke öyle kalsaydın)

BEN BURADAYDIM...

Gördüğün gibi iyi küfür bilirim ancak

küfür bile sayılmaz eften püften sözler nedeniyle nezarete atıldığımdan

silinmeyen ve onay aldığı anlaşılan o küfür ve aşağılamaları aynen iade ediyorum, ne eksik ne fazla...

Bu arada kaytarmak yok...

MANSUR YAVAŞ KİM?

Herşey serbest...

Sorular orada...

6.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Beni de kimler tehdit etti bi bilsen o kaça

Bu kıytırık tehditinden mahcubiyet duyarsın...

Ben neredeyse bu sitenin kuruluşundan beri buradayım...

Yani sen kısa pantolonla dolaşırken

Yok yok

Portakalda c vitamini iken (keşke öyle kalsaydın)

BEN BURADAYDIM...

Gördüğün gibi iyi küfür bilirim ancak

küfür bile sayılmaz eften püften sözler nedeniyle nezarete atıldığımdan

silinmeyen ve onay aldığı anlaşılan o küfür ve aşağılamaları aynen iade ediyorum, ne eksik ne fazla...

Bu arada kaytarmak yok...

MANSUR YAVAŞ KİM?

Herşey serbest...

Sorular orada...
    Bu yaptığın orçoluğu kaç paraya yapıyorsun merak ediyorum.Yeni yılda ücretine tüfe oranında %12 mi yoksa üfe oranında % 50 mi zam yapacaklar.Yaptığın iş üç kuruşa yapılmaz.Orsplğn bile namusu var.Namusu yere düşürme.Gerçi bu sıfatınla başka iş de yapamazsın ya…Seçime kadar devam et.Ondan sonra aç mı kalırsın hesap mı verirsin Allah bilir.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bunların yüzünden devamlı mahkeme görüyorum,elbet birgün devran döndüğünde keser sapı dönerya o sapı...
    Boş verin bunları,bu işin sonu yok.Biz işimize bakalım.ANELE de iki kalem ettim. Yarın son gün.

Sayfa 162/1002 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •