Sayfa 163/1002 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Senin zırva dediğin şeyler şuanda Türkiye’nin gerçekleri,hayatın kendisi.Benim adayım sizin çek senet dolandırıcısı diye iftira attığınız MANSUR YAVAŞ.Gerçekler karşında susan dilsiz şeytandır.Yalamayı bırakıp aklınla vicdanınla davranmaya çalış,tabi sülük değilsen,menfaatin yoksa.Ama paralı askersen sana ne söylesem boş.Çok şükür sorgulayan insanlarız.Hatta sizden daha fazla inançlıyız.Çünkü vicdan ve akıl sahibiyiz.Her insan ölümlü.Sana tavsiyem kimsenin gemisine binme.Devran döndüğünde kucağa oturursun sonra.Stalini Mussoliniyi Hitleri bırak,örnek alacaksan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü örnek al.Çünkü bu iktidar bile hala onun mirasını yiyor.
    Yeni CHP de aynı senin gibi

Hitler=Mussolini=Stalin

diyor...

Ve sen bana

Senin Mustafa Kemal Atatürk’ün var bırak bunları

diyorsun...

Acaba senin pek bilmediğin ve

geçen Nihat’ın makalesine konu Atatürkçülüğünden olacak

Bak nasıl bi Mustafa Kemal Atatürk var:

Mustafa Kemal, 1. Planlı Kalkınma Projesini Sovyetlerin yani Stalin’in önemli maddi ve manevi katkıları ile gerçekleştirmiştir...

Mustafa Kemal her meclis açılış konuşmasını Sovyetler Birliği ile iyi ilişkiler geliştirilmesi yönünde söylevi ile bütünlemiştir.

Mustafa Kemal çıkması yakın dünya savaşında Sovyetleri yani Stalin’i gücendirecek hiçbir anlaşmanın içinde OLMAMAMIZI vasiyet etmiştir.

Mustafa Kemal hem Hitler’e hem de Mussolini’ye diktatör demiştir.

Yani Hitler ve Musplini’ye diktatör diyen Stalin’e bu sözü söyleyemez...

Çünkü Stalin yenmiştir bu batı kuklalarını...

Understand?

Britiş yardım et şu o kaççaya...

Not: Yırtınarak bi yerinde yumurtladığın iltifatları ne eksik ne fazla aynen iade...

Mansur’u unuttum sanma... Herşey serbest...

))

Elvan: Cumhurbaşkanımızın en hassas olduğu nokta vatandaşımızın enflasyona ezdirilmemesidir, bu konuda hassasiyet göstereceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Bu konu başlığının 7. (Yedinci) sayfasında yapmış olduğun .erefsizliğe verdiğim yanıtın kuyruk acısı olsa gerek bu benzetmen kar adam... Bakalım okurlar seni neye benzetecek?

Senden alıntı yapan “özürlü” statüsünde olduğu için ona her şey beleş...))
    Bende kuyruk yokki acısı olsun..!
    Okurlar seni kaldırım taşına benzetti ya,o yeter.!
    Benim kimseye benzeme hevesim yok..
    Yazılarımı alıntı yapanlar,( sen hariç) inan senden daha sağlıklı ve şereflidir..
    Cem küçüğe benzemek niye zoruna gitti.?
    Sen ,Cem küçük ten daha mı küçüksün.?
    Halbuki,Belli ki sende biyerlerden güç bulup,ona buna parmak sallayan ,tehdit eden modelllerdensin...
    Ha,bu forumun kuruluşundan bugüne varsan,Prostatlı bunak olman yüksek olasılık..!
    Ha,Kendini Mansur Yavaş başkandan daha Temiz ve Yetenekli isen,Cumhurbaşkanlığına aday ol...
    Yok,değilsen.Ona buna sataşma ,git parkta çekirdek çitlet..
    Kimse senin zırvalarını okumak, ve cevap yazmak zorunda kalmasın...

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Elvan: Cumhurbaşkanımızın en hassas olduğu nokta vatandaşımızın enflasyona ezdirilmemesidir, bu konuda hassasiyet göstereceğiz
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Yeni CHP de aynı senin gibi

Hitler=Mussolini=Stalin

diyor...

Ve sen bana

Senin Mustafa Kemal Atatürk’ün var bırak bunları

diyorsun...

Acaba senin pek bilmediğin ve

geçen Nihat’ın makalesine konu Atatürkçülüğünden olacak

Bak nasıl bi Mustafa Kemal Atatürk var:

Mustafa Kemal, 1. Planlı Kalkınma Projesini Sovyetlerin yani Stalin’in önemli maddi ve manevi katkıları ile gerçekleştirmiştir...

Mustafa Kemal her meclis açılış konuşmasını Sovyetler Birliği ile iyi ilişkiler geliştirilmesi yönünde söylevi ile bütünlemiştir.

Mustafa Kemal çıkması yakın dünya savaşında Sovyetleri yani Stalin’i gücendirecek hiçbir anlaşmanın içinde OLMAMAMIZI vasiyet etmiştir.

Mustafa Kemal hem Hitler’e hem de Mussolini’ye diktatör demiştir.

Yani Hitler ve Musplini’ye diktatör diyen Stalin’e bu sözü söyleyemez...

Çünkü Stalin yenmiştir bu batı kuklalarını...

Understand?

Britiş yardım et şu o kaççaya...

Not: Yırtınarak bi yerinde yumurtladığın iltifatları ne eksik ne fazla aynen iade...

Mansur’u unuttum sanma... Herşey serbest...

))
    Benden yaşlısın sanırım,55 yaşındasın,laftan anlamadığın belli yoksa kolunu bacağını kırar gtne sokardım.Haa yaş farketmez diyorsan özelden bana iletişim bilgilerini ver kaşıntını giderelim.Rahatlarsın.Seni tehdit etmiyorum sadece ihtiyacın olanı sana vermeyi vaadediyorum.Beni alıntılaYarak bir daha yazma.Gtne güveniyorsan özelime yaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    neden çıksınki artık ? mlleti kaatları satıp nakit faizsiz para kazandılar.. kaat ne zaman arta..tgrt nin ne zaman yeniden paraya ihtiyacı olursa
    1 e gidermi kankaları gibi

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 163/1002 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz