Artan

49,50 10 17:33
8,80 10 17:33
203,50 10 17:31
80,85 10 13:55
5,17 10 17:33
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 17:34
8,67 -9.97 17:34
109,80 -8.8 17:34
534.997,50 -7.05 13:55
135,00 -6.9 17:34
Azalan Hisseler

İşlem

6.810.681.346,25 17:34
6.528.908.520,50 17:34
5.936.274.097,60 17:33
5.611.938.432,18 17:34
5.280.017.015,02 17:34
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Dün ağırlıklı petkim long vardı.
    Devre kesti
    Sonra piyasa toparlarken o pek katılmadı
    Bende kapayıp Ereğli long açtım
    Ereğli kapanışa doğru biraz yükseldi
    Ama dün zarar.

Bugün ise dün kapadığım petkim fena değildi. Ereğli de tık yok

İşte kazanamayan var

Bugün kapanışta Ereğli long devam
    Bir miktar da endeks şhort var.

Endeks şhort niye var
    Teknik olarak önemli yerlerdeyiz.
    Ereğli long da olunca
    Denge anlamında

Hocam seninle birebir ters pozisyonları taşıyoruz...

Ben endeks long, eregl şort taşıyorum, yarın muhtemelen birbirimizi ütecez...

Sonra palaya laf söylüyoruz...

2. Ereğli grafiği güzel değil.
    Dün endeks yükselişi ereğlisiz olmaz dedim. Long yaptım.
    Bugünde hepsi yükselmiş nereye geçeyim.
    Bide mayriks renko bar takıp ediyorum.
    Oda Ereğli de saatlik de yeşil idi kaldık.
    Bakalım hayırlısı

Endeks zirveyi geçerse
    Ereğlide en azından 19.20-25 üstüne atarsa
    Şhortlar stop
    Long yola devam olur
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hocam seninle birebir ters pozisyonları taşıyoruz...

Ben endeks long, eregl şort taşıyorum, yarın muhtemelen birbirimizi ütecez...

Sonra palaya laf söylüyoruz...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Grafiği çizen nedir ??? psikoloji, teknik, temel, indikatör, maalesef bunların hiçbiri değil...

Grafiği çizen alıcı satıcı dengesidir, alıcılar güçlü olduğunda yükseliş, satıcılar güçlü olduğunda ise düşüş olur...

Başka bir deyişle alıcılar güçlü ise yeşil mum, satıcılar güçlü ise kırmızı mum görürüz grafiklerde, işte bu kadar basit...

Peki alıcı satıcı dengesini nerden anlayacağız, müneccim falan mı olmalıyız, ya da 7/24 ekran mı izlemeliyiz, tabii ki hayır, çok daha basit...

Sadece bir tane mum aslında her şeyi anlatır...

Bütün haber, bilanço vs tüm değişkenlerden ari sadece bir tane muma bakarak ( periyot fark etmez, 60 dk, Gün, Haftalık) hangisinin daha güçlü olduğunu anlamak aslında çok basit, mumun rengi ne ??? Yeşil mi, kırmızı mı, hepsi bu...

Şimdi tekrar aynı noktaya geldik; mum yeşilse alıcılar, kırımızı ise satıcılar güçlüdür...

Sadece şöyle bir genelleme ve öngörü yapılabilir, eğer geçmiş birkaç mumda bir taraf güçlüyse, bir sonraki mumda da güçlü olma ihtimalleri daha yüksektir, buna trend denir, bunun birkaç mumluk ihlallerine ise düzeltme...

Şimdi birkaç gündür kırmızı mum yapan tahtayı longluyoruz, dolayısıyla güçsüzlerin safında yer alıyoruz...

Aynı zamanda birkaç gündür yeşil mum yapan tahtayı şortluyoruz, dolayısıyla yine güçsüzlerin safında yer alıyoruz...

Eee siz sürekli güçsüzlerin safında yer alırsanız kaybedersiniz arkadaşlar, bu kadar basit...

Piyasa yapıcının suçu ne ???

4. Yanı beni tarif ettin [emoji38][emoji28][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Grafiği çizen nedir ??? psikoloji, teknik, temel, indikatör, maalesef bunların hiçbiri değil...

Grafiği çizen alıcı satıcı dengesidir, alıcılar güçlü olduğunda yükseliş, satıcılar güçlü olduğunda ise düşüş olur...

Başka bir deyişle alıcılar güçlü ise yeşil mum, satıcılar güçlü ise kırmızı mum görürüz grafiklerde, işte bu kadar basit...

Peki alıcı satıcı dengesini nerden anlayacağız, müneccim falan mı olmalıyız, ya da 7/24 ekran mı izlemeliyiz, tabii ki hayır, çok daha basit...

Sadece bir tane mum aslında her şeyi anlatır...

Bütün haber, bilanço vs tüm değişkenlerden ari sadece bir tane muma bakarak ( periyot fark etmez, 60 dk, Gün, Haftalık) hangisinin daha güçlü olduğunu anlamak aslında çok basit, mumun rengi ne ??? Yeşil mi, kırmızı mı, hepsi bu...

Şimdi tekrar aynı noktaya geldik; mum yeşilse alıcılar, kırımızı ise satıcılar güçlüdür...

Sadece şöyle bir genelleme ve öngörü yapılabilir, eğer geçmiş birkaç mumda bir taraf güçlüyse, bir sonraki mumda da güçlü olma ihtimalleri daha yüksektir, buna trend denir, bunun birkaç mumluk ihlallerine ise düzeltme...

Şimdi birkaç gündür kırmızı mum yapan tahtayı longluyoruz, dolayısıyla güçsüzlerin safında yer alıyoruz...

Aynı zamanda birkaç gündür yeşil mum yapan tahtayı şortluyoruz, dolayısıyla yine güçsüzlerin safında yer alıyoruz...

Eee siz sürekli güçsüzlerin safında yer alırsanız kaybedersiniz arkadaşlar, bu kadar basit...

Piyasa yapıcının suçu ne ???

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Yanı beni tarif ettin [emoji38][emoji28][emoji1787]

Mesaj yerine ulaşmış...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •