Sayfa 48/177 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 1412 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

İşbankta alırken geri alımda bilmem kaç yüz milyon lot düşmüştü, huyları bu, ama izin veren bizimkiler, ama onlarsızds yabancı gelmez ne bileyim. Bu işler böyle. Ben çok kısa sürede kopacağı kanaatindeyim, izlenimim bu.
    Ve bilen bilir, pek yanılmam....

Ayrıca bence koçun asla satmayacağı 2 şirket var.
    1) aygaz
    2) arçelik.
    Babalarının mirası bu 2 şirket. Bence Herşeyden vazgeçerler, 1 aygaz 2 arçelikten asla vazgeçmezler. Arçeliği almaya kimsenin güci yetmez.bilmem kaç markalalı dünya devi. Abidik gubidik saçma sapan fasoncu değil.

3. Koc dunyaca iyi ekonomistlerle calisiyor.Ve bu calismalar on yilin sonrasina isik tutuyor.
    Basariyi da bu bakis acilari getiriyor.

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

4. Koç'un Arçeliği satacağını nereden çıkarttınız, adamlar bilakis şirket satınalması ile büyümeyi tercih ediyorlar. Arçelik Koç'un amiral gemisidir ve hiçbir koşulda satılmaz...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. gene ağırlıklı yabancı alışı var, biraz utangaç alıyorlar, marbaş ta yabancı tarafında satıcı olsun alıştık bofa ve marbaş ın satışlarına. Piyasanın da daha coşkulu almasını beklerim ama olmuyor. Fonlarda trader olmuş emeklilik fonları bile 3-5 kara satıştalar.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Koç'un Arçeliği satacağını nereden çıkarttınız, adamlar bilakis şirket satınalması ile büyümeyi tercih ediyorlar. Arçelik Koç'un amiral gemisidir ve hiçbir koşulda satılmaz...
    satılacak diye bir şey demedim, satacak olsalardı 8-10 milyar $ dan aşağı değer biçmezlerdi kanaatimce. Ama piyasada her zaman reel fiyatlamalar olmuyor.

7. geri alımın en önemli handikabı likiditeyi derinliği azaltıyor. geri alım tamamlanırsa %15 halka açıklık, çoğu yerinden oynamayan yatırımcı. dolayısıyla büyük traderler için cazibesi azalabilir. Asıl hikaye aldığı başka bir borsaya kote etmesi işte o zaman bomba olur.

Sayfa 48/177 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •