Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben burada genel ortalamanın teminatlarının ne kadarını kullandıklarını merak ediyorum. Sanırım çoğunluk %100 civarında gibi görünüyor.
    %30 kullanıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Millet palanın elini merak eder sen milletin cebini, hayırdır
    para miktarlarını değil teminatlarının ne kadarını mala bağlıyorlar onu merak ettim. Kumarbazlık ve yatırımcılık oranı hesaplayacağım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben burada genel ortalamanın teminatlarının ne kadarını kullandıklarını merak ediyorum. Sanırım çoğunluk %100 civarında gibi görünüyor.
    15 yıldır vobda işlem yaparım.2 kere batmışlığım var.Hepsi de yüksek kaldıraçtan.

Yüksek kaldıraç ile işlem yapınca STREST EGEMEN OLUR ve olası ters pozisyonda batmak kaçınılmaz.

sürdürebilir kazanç için 2 kaldıraç olmalı..hatta sermaye artmışsa(1 milyon üzeri) bu oran 1.4 olmalı

yani 1 milyon sermaye varsa 80 -90 kontrat yeterli..

en mükemmel başarı grafiğimi az kaldıraçla yapmışımdır.bu sıralar kaldıracım 2 nin altında..

4.  Alıntı Originally Posted by kaplumba Yazıyı Oku
    %30 kullanıyorum
    teşekkürler ben zamansal olarak %90 na çıktığım anlar olsa da akşma ve haftasonuna %60-70 arası giriyorum.
    Örneğin 29 ekim tatiline %10 malda girdim. Naci Ağbal vakasından sonra uzun tatiller ve haftasonları korku yaratıyor maalesef.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    15 yıldır vobda işlem yaparım.2 kere batmışlığım var.Hepsi de yüksek kaldıraçtan.

Yüksek kaldıraç ile işlem yapınca STREST EGEMEN OLUR ve olası ters pozisyonda batmak kaçınılmaz.

sürdürebilir kazanç için 2 kaldıraç olmalı..hatta sermaye artmışsa(1 milyon üzeri) bu oran 1.4 olmalı

yani 1 milyon sermaye varsa 80 -90 kontrat yeterli..

en mükemmel başarı grafiğimi az kaldıraçla yapmışımdır.bu sıralar kaldıracım 2 nin altında..
    Teşekkürler endeks vadeli için çok doğru bir yaklaşım gibi. Pay vadelilerde nasıl kaldıraç kullanımınız?

6. ziraat yatırım para çekişleri geçici süreyle durdurmuş gün içinde açılır dediler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sistemler güçlü long olsa bile, geceye longta yüksek kaldıraç rahatsız eder.Çünkü ani gelişmeler genelde olumsuz olur(deprem,darbe,MB başkanlığı vs.)

ama sistemlerde kuv. short varsa geceye yüksek kaldıraç, nispeten mantıklı olabiliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Teşekkürler endeks vadeli için çok doğru bir yaklaşım gibi. Pay vadelilerde nasıl kaldıraç kullanımınız?
    pay vadelide bir ara gün içi işlem yaptım..ama çok uzun süredir sadece endeks kon. işlem yapıyorum..

ama hissede bence kaldıraç çok düşük olmalı.Endeks neyse de hisse vadelilerde bazen kontrolsuz hareket olabiliyor..

Sayfa 425/1003 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •