Sayfa 6726/7020 İlkİlk ... 5726622666266676671667246725672667276728673667766826 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 53,801 - 53,808 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Ingiliz roman ve deneme yazari John Robert Fowles’in olum yildonumu ( 5 Kasim 2005 )

“ Zenginlik bir canavardir. Bunu finansal anlamda kontrol etmeyi ogrenmek insanin bir ayini alir. Psikolojik olarak kontrol etmeyi ogrenmekse uzun yillar. Bu uzun yillar boyunca bencil bir hayat surdum. Her tur zevki tattim. Bol bol seyahat ettim. Tiyatroda biraz para kaybettim, ama cok daha fazlasini borsada kazandim Kimisi su an epey meshur olan pek cok dost edindim. Ama hicbir zaman cok mutlu olmadim. Ote yandan bes yilin sonunda bazi zenginlerin asla kesfedemedigi bir seyi kesfettim-—her birimizin belli bir mutluluk ve mutsuzluk kapasitesi oldugunu. Ve hayatin bize sundugu ekonomik kosullarin fazla etkilemedigini. ”

“ Wealth is a monster. It takes a month to learn to control it financially. And many years to learn to control it psychologically. For those many years I lived with a selfish life. I offered myself every pleasure. I traveled a great deal. I lost some money dabbling in the theatre, but I made much more dabbling on the Bourse. I gained a great many amusing friends, some of whom are now quite famous. But I was never very happy. I suppose I was fortunate. It took me only five years to discover what some rich people never discover — that we all have a certain capacity for happiness and unhappiness. And that the economic hazards of life do not seriously affect it. ”

2. Turk gazeteci, sair, yazar ve 5 kez Turkiye Basbakani Mustafa Bulent Ecevit’in dogum yildonumu ( 5 Kasim 2006 )

Of course, the pictures you drew
    would be more beautiful than you
    and the statue you made
    greater than you,
    better looking than you
    Of course, the poems you wrote
    would be more truthful than you
    Of course, the songs you sing
    would bear more feelings than you do
    You are actually greater
    You are actually better
    You are actually more beautiful.

ne ben sorayim seni
    ne sen beni sor
    soyunmus seslerimiz tenden
    boslukta bir ask oruyor

ses olmus duygular
    yaklasir dalga dalga zamansiz
    kavussa da seslerimiz birbirine
    biz kavusamayiz

ne kollarimiz var saracak
    ne opecek dudaklar
    ne gorulecek yuzumuz var
    ne gorecek goz

biz ask oruyoruz boslukta
    cizgiden soyut
    zerreden oz

3. Dogum Gunu Kizi

4. Dogum Gunu Cocugu

“ Bir hikaye okudugumuzda, onu yasariz. Kitabin kapaklari bir cati ve dort duvar gibidir. Bundan sonra olacak sey, hikayenin dort duvari icinde gerceklesecek. Ve bu mumkun cunku hikayenin sesi her seyi kendine ait kiliyor. " - John Berger, Randevu Tutmak

5. 40 yilin ardindan geri donusuyle bir suredir heyecanlanmamiza neden olan ABBA’nin yeni albumu Voyage, nihayet yayinda.

https://music.apple.com/us/album/voyage/1583785050

6. FX ekranlarinda yayin hayatina baslayip 2005’ten beri izleyici kirip gecirmeye gonul veren It’s Always Sunny In Philadelphia’nin yeni sezon tarihi aciklandi. Dizinin 15. sezonu 1 Aralik’ta basliyor.

7. Tom Wolfe romani A Man in Full, Regina King ve David E. Kelley ortakliginda diziye uyarlanacak.

Netflix icin 6 bolumluk bir dizi haline gelecek yapimda Regina King hem yapimci hem de ilk 3 bolumun yonetmeni olarak gorev yapacak.

https://www.devdiscourse.com/article...-a-man-in-full

8. Radiohead’in deneysel yuzunu suratimiza vuran Kid A ve Amnesiac albumlerini ilk defa duyacagimiz materyaller esliginde 20. yila ozel bulusturan KID A MNESIA toplama albumu bugun yayinlandi.

https://www.stereogum.com/2166235/ra...-tracks/music/

Sayfa 6726/7020 İlkİlk ... 5726622666266676671667246725672667276728673667766826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •