Demekki 19. Üstü fiyatlar şirket in içindekiler için bile biraz pahalıaşığız ama gözümüz de kör değil, nikahı bozmamak adına al satla yarattığımız paranın bir kısmını sarky hissesinde bıraktım kaldı. Ama 18 altı alımlara yine başlarım, öyle akrep gibi evladiyelik değil ama, hisse yukarı yaparsa gıdım gıdım satmak için. Ben ufak bir geri dönüş bekleyenlerdenim ve yine temkinli alacağım.
Hahaaaa çaycıdan daha mı akıllıyım acep? 19.51 den malın 2/3 ünü okutmuştum. Kalanı kısmet olursa bir 5-6 ay daha saklayalım bakalım neler olacak?
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada satan kişi hayrettin çaycı değil yani bizim çaycı tabirini kullandığımız kişi değil aslındaOrhan Veli çaycı satmış yıllardır yaklaşık 4 yıldır ilk defa satış bildiriminin geldiğini gördüm sarky de
Mal var mal var.....
20 olunca buradan kaybolacak şimdi gülen adamlar sonra içten içten ağlayacak..
ki önceki sayfalarda ağlıyordu.
o zaman da burada olmayacak...
Biz bu sayfada o insanları çok gördük.
Ben totalde al sat yaparak mal biriktirildiğine inanmıyorum.
Becerenide tanımadım.
Adam buradan gidecek bilmediği bir hisseye girecek
Sonra dayanamayıp zarar edecek.
İnşaallah etmezler..
Araba alacaktır.
Sayın Cevahir, azalttık ama daha buralardayiz. Şimdilik bukadar yeter dedik . Çoğundansa hayırlısı olsun diyoruz . .
Dünya malında gözümüz yok, iki ev iki araba yeter biraz da başka arkadaşlar kazansın .
Hem başka çiçekleri de koklamak gerek.
Bak sarku burda dururken taze çiçekler de çok iyi kazandiriyor. . Bakarsın Tekrar sarku ya full döner zirve yaparım.
Valla diğer sayfalarda görmüşsünüzdür ciddi kazanıyorum şükür 3 hisseden bir tavhl yazdığım arkadaşlar bilir yüzde 20 yakın aldık tkfrnxi yüzde 10 aldık diğeride kordaa idi onda da yüzde 2 aldık bunundışında diğer topijlerde yazdım ve ii kazandık sarky gelince sarky bugün diğer hedaptan ufal al sat yaptık 1500 lot kaptık ama asıl işbanktaki kalın lota hiç dokunmayacağım çünkü bizimki şu an için latolik nikahı city takası buralardam boşuna 5.6 milyon lot almamıştır hethalde
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri