Sayfa 486/1002 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Döviz alım satım işlemi için nüfus kağıdı ibrazı işlemi yanısıra benim yaptığımı kabul ediyorum imzası gelmiş her gün yeni bir şey çıkıyor ne güzel

2. Dolarla ilgili yazdık ama konu dışı ise sileyim olmazsa

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ev işi bizim oturduğum civarda Bond çanta içinde 1 milyon doları koyan ev arıyor .

Yabancı uyruklular
    Hangi köy orası.!!???
    O paralara Avrupa’da süper villa alırsın.!!
    Dogru ya.!!
    Enayiler olmasa.!!
    Diğerleri nasıl köşeyi dönecek.!!!???
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Ayastephanos ile Flora da

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ayastephanos ile Flora da
    siz Rahmi abinin ( ceketinin yakasında gül olan ) berberi misiniz ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Döviz alım satım işlemi için nüfus kağıdı ibrazı işlemi yanısıra benim yaptığımı kabul ediyorum imzası gelmiş her gün yeni bir şey çıkıyor ne güzel
    Damadın ruhu her yeri işgal etti.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayko var ya bazan deyyom harbi saykomusun acebaaaağ diye
    PatricknBateman sabah finans akşam cinayet

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Üniversitedeyken bi gazetecilik öğrencisi arkadaşım vardı. Habere göre para kazanan bazı gazeteciler özellikle yasaya uygun olmayan gösterilere gidip özellikle polislere alabildiğine ana avrat küfür ediyorlarmış, ki polisi tahrik edip gazeteci dövdürüp haber yapsınlar diye. Tabi ki küfür etmek medeni birine yakışmaz ama milletvekilinin çok ağır bir şekilde tahrik edildiği de yüksek olası.
    Hocam, millet yandaş medya ve provokatörlerin oyununa geliyor. Pandemi ilk başladığında da malum partinin gençlik kolları başkanı, sırf İmamoğlu'na iftira atmak için, 50-60 üyeyi haftasonu sabahın köründe iett otobüsüne bindirip haber yaptırmıştı, benim de saflık anıma gelmişti inanmıştım, buradan arkadaşlar uyarmıştı, sonra gerçekler ortaya çıkmıştı. O aklıma geldi, bunların her haberine, provokasyonuna ciddi şüphe ile bakmak lazım. O adam aynı "bunlar hdpyi koruyor" vb laf ederken aynı tepkiyi açılım zamanı malum şahısa da göstermiş mi acaba.
    LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İYİ Partili Lütfü Türkkan ise yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Provakasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez ‘ağır küfür etti’ diye yayınlamışsınız” ifadelerini kullandı.

https://tele1.com.tr/lutfu-turkkanda...lasimi-501971/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 486/1002 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •