Döviz alım satım işlemi için nüfus kağıdı ibrazı işlemi yanısıra benim yaptığımı kabul ediyorum imzası gelmiş her gün yeni bir şey çıkıyor ne güzel
Döviz alım satım işlemi için nüfus kağıdı ibrazı işlemi yanısıra benim yaptığımı kabul ediyorum imzası gelmiş her gün yeni bir şey çıkıyor ne güzel
Dolarla ilgili yazdık ama konu dışı ise sileyim olmazsa
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ayastephanos ile Flora da
Hocam, millet yandaş medya ve provokatörlerin oyununa geliyor. Pandemi ilk başladığında da malum partinin gençlik kolları başkanı, sırf İmamoğlu'na iftira atmak için, 50-60 üyeyi haftasonu sabahın köründe iett otobüsüne bindirip haber yaptırmıştı, benim de saflık anıma gelmişti inanmıştım, buradan arkadaşlar uyarmıştı, sonra gerçekler ortaya çıkmıştı. O aklıma geldi, bunların her haberine, provokasyonuna ciddi şüphe ile bakmak lazım. O adam aynı "bunlar hdpyi koruyor" vb laf ederken aynı tepkiyi açılım zamanı malum şahısa da göstermiş mi acaba.
LÜTFÜ TÜRKKAN’DAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
İYİ Partili Lütfü Türkkan ise yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Provakasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener’e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez ‘ağır küfür etti’ diye yayınlamışsınız” ifadelerini kullandı.
https://tele1.com.tr/lutfu-turkkanda...lasimi-501971/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri