Don’t you let one day go by without praising the most High
Cause it’s the only way we ever will survive
Don’t you let one day go by without praising the most High
Cause it’s the only way we ever will survive
Evet bugün %90 Eurusd pozisyonumu kapatıcam![]()
Iyi pazarlar.
Pozisyonlarımda son durumu yazmadım. Aslinda cuma yazdım ama sildim. Netleşince yazarim dedim.
Eurusd 1.1652 maliyetli pozisyonlarim 1.1540 civari kapandı. Cok sukur
Bist 30 duruyor ama yeni sinyal oluşuyor ki sanırım 1725 lerde olacak. Ve ben 1750 lerden yeni pozisyon açıp ortalama yapicam. Ve sanirim 1725 den cikicam.
Altına gelince. Cuma 1750 lere alis pozisyonu girdim. Girdiğimi sandım ama 1850 lere girmişim.. Hoop otomatik kapattı.
Grafigi cok guzeldi. Allahin işi herhalde diyerek yeniden short açmadım. 1772 maliyetli shortlar 1801 civari kapandı. 30 usd zararlı. Ki su an 1820 lerde fiyat. Iyi ki kapanmış. Ama altınla isim bitmedi. 30 usd zarari cikarticam grafik durulsun..
Bu gece nihayet Squid Game dizisini bitirdim.. Biraz Açlık Oyunları filmine benziyor. Şiddet içerikli. Romantik ve komediler hariç hangi filmde şiddet yok ki..
Diziyi çok beğendim. İnsanlar para için herseyi yapabilir gibi bir sonuç çıkıyor gibi görünse de çıkardığım sonuç şu:
Insanlar zorda kalınca akıllarını kaybedebilir. Ve bu sebeple herseyi yapabilirler.. Kimse kendine çok güvenmesin.
Umarim hayatta kimse zorda kalmaz..
Sevgiler![]()
Günaydın iyi haftalar
Evet sinyal oluşmuş. 1728 de. Nerdeyse benim maliyetim. Yeni poz açıcam buralardan.
Evet açtım ortalama maliyetim 1741 oldu.
Bist30 Aralık vade
Maliyet 1741 ---- Kar al hedefi 1730![]()
Elimde sadece bist var. Ve viopta bir tek altından zarar yazdım. 1850 görmesini bekliyorum. Güzel sinyallere takrar kısa poz açıcam inşallah. Telafi için..
https://www.hizliresim.com/sm188ux
Aslında günlük grafikte bakıldığında 3lü dip gibi bir oluşum var. Ve bence bist30 hedefi şu an 1800. Olurda 1730 dan kapatma imkanı verirse yukarıdan tekrar beklicem kısa poz. için. Ama vermeden çıkarsa 1800 den 3.seferi açıp beklicem ortalamayla.
Altında da niyetim buydu ama shortlarımı kapatma fırsatı vermedi bana. Verdi de ben 1746 diye tutturdum. Kara geçmişti aslında. Umarım bist30 da aynı kaderi yaşamam..
Yer İmleri