Sayfa 465/1003 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    ABD demokrasi toplantısına 103 ülke davet etmiş tam 103. Ama biz yokuz netekim demokrasinin olmadığı ülkeyi çağırmak abes olurdu. Ama bu ülkeye uçak verir demek saflık...

Palacan uyanık, pazarlıkların sürdüğü dönemde boşluğu buldu, karamsarlık hakimken topladı malı şimdi coşkunun zirvesinden dağıtacak hayal sarhoslarina daaaa işte zamanlama ve seviye ne...problem bu...tabi bu arada yükselişten de faydalanmak lazim...

Zir bu ülkenin borsası abi... herşey hayal çünkü...lafta...gidin de gece, haftasonu riski denilen saçmalıktan kurtulalim, gece 11 de yatip sabah 7 de kalkan normal bir liderimiz olsun...
    Halimiz itten beter keyfimiz pasada yok diyorsun. Su akarken testiyi dolduralim .

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    20 bin tl niz varsa viop için 2-3 kontratı geçmemek lazım...çok zorlarsanız 4 kontrat...açıkta bıraktığınız teminat ne kadar fazla olursa o kadar az riskiniz olur...yüksek riskli pozlar sağlıklı düşünüp karar vermenizi zorlaştırabilir...

düz hesap viop 175.000 den 1 kontrat LONG yaptınız diyelim ve %1 düştü....zararınız 175 tl olur 1 kontrat için + komisyon gideriniz olur tabii...
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Econfin, ilk kez girecekseniz viop a ayırdığınız tutarı güvenilir bir yere bağış yapın, hem içiniz rahat etsin hem zamanınız size kalsın. Veya 4 e bölün parayı. Burada batmayan hiç ama hiç kimse yoktur, cauti ağabey hariç.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ekonomi hakkında şüpheler

T.C. Merkez Bankası yönetiminin sürekli değiştiğine de işaret edilen yazıda, tüm bunların ekonomi hakkında şüpheler uyandırdığı, Türkiye nin mali ve ekonomik beklentilerinin gerçeklerden gittikçe uzaklaştığı ifade edildi.

Kalıcı çalkantılara rağmen Türkiye nin hala
    temerrüt ve benzeri felaketler olmadan ayakta kaldığını belirten İzvestiya, ancak bunun ne kadar sürebileceği konusunda iyimser fikrin bulunmadığının da altını çizdi.

(en ufak bir temerrütte günlerce TABAN giden bir borsamız olduğunu da tekrar görmüş oluruz)

5. Plastik tüm ürünlere yüzde 60 yılbaşı zammı gelecek bilginize

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    biraz düşüncelerinizi farklı bir konuya kaydırıyım

Kızım bir soru sordu bana. Ben düşündüm bulamadım.

Sorusu ; Doğuştan İşitme engelli olan insanlar hangi dilde düşünürler ?

Cevabı bulursanız banada söylermisiniz...
    Sormuş olduğum soruya cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

7. Pala nasıl çarptı ise hepimizi bu kadar sesiz sedasız kalmış buralar.....

Bu ne ilk olacak nede son.... Her dönemde yaşıyoruz bunu ayu kardeşler.

8. Ağa herkes SHORT..
    Ne diyebiliriz ki..
    Birşey demeye de gelmiyor zaten
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Pala nasıl çarptı ise hepimizi bu kadar sesiz sedasız kalmış buralar.....

Bu ne ilk olacak nede son.... Her dönemde yaşıyoruz bunu ayu kardeşler.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 465/1003 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •