Sayfa 467/1003 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. SP500'ün son günlük barı biraz korkutucu umarım sabah kalkınca sürpriz ile karşılaşmayız.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...e-yok-6755812/

Tartışma yaratan liste: Biden’ın Demokrasi Zirvesi’nde Türkiye yok
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

3. Pilsan
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kaynak veya sebep belirtirseniz sevinirim
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    akepe için dedikleriniz tamamen katılıyorum, ama muhalefetin iktidara geliş biçimine dikkatinizi çekerim,..
    yerel özerlik şimdiden benimsemiş ve hedepenin 13 maddelik tutum belgesine teslim olmayı göze almış bir muhalefet borsada geçici bir rallinin dediğiniz gibi pekala bir nedeni olabilir,..ilaveten bu iç cephede türlü çok büyük sorunlara neden de olabilir,

sermayenin bu saatte satın alabileceği tek senaryo, D. Akdeniz den ve Suriye den geri çekilen bir Tr ye ilaveten çözüm sürecine devam eden yeni hükümet temsilcileri olabilir,..evet bunlar borsada bir rallinin konusu olabilir,..

Ege ve D.Akdenize yığınak yapmış dış güç için bu saatte Tr ile uzlaşma ancak bu üç şartın D. Akdeniz, Suriye ve Çözüm sürecine tekrar geri dönülmesi ile mümkün olabilir,...

eğer Tr için bunları kabul edeceksek borsa çıksa ne olur, düşse ne olur,..

benim düşüncem Tr ye iktidar ve muhalefetten bir hayır yoktur,..bir sihirli değnek bunlara değerde bunlar farklılıklarını öteleyerek bir araya gelebilirlerse ki bu mümkün değildir,..böyle bir bir araya geliş önümüzde duran bu üç büyük sorun için direnebilir,..
    Ben sizinle aynı fikirde değilim. Özerklik verme konusu üzerinde anlaşılmış bir konu değil muhalefet için. Bu söylem hükümetin bir taktiği, daha önceki kürt açılımını yapan hükümetin konuyu nerelere getirdiğini gördük.
    Şuan yaşadığımız tüm sorunların mimarı a.k partisi ve onun yanlış politikaları. O nedenle bu bahsettiğiniz konular üzerinden milliyetçi söylemlere gerek yok. Deniz kuvvetleri balyoz ve ergenekon davaları ile tasviye edilirken, yıllarca ihvan sevgisi nedeniyle Mısır ile ters düşerken ses çıkartmak lazımdı. Doğu Akdeniz ve Ege'deki hakimiyetimiz bu 2 temel konu sonrasında bitti.
    Bir değişim olursa yeni gelecek yönetim neler yapar bilemiyoruz ancak bu yönetim neler yapar açık ve net biliyoruz, yaşıyoruz, tecrübe ediyoruz.
    selametle
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Günaydin arkadaşlar

Şu andaki durumumuz
    Van bahçesaray

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    kozal pay vadelide ne oldu az önce açılışta %8 yakın düşüş oldu toparladı sonra ons dinrenç kırmış iken
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

8. Petkim de guzel kar acikladi. Bakalim iyi bilancoda satis gelecek mi?

Sayfa 467/1003 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •