SP500'ün son günlük barı biraz korkutucu umarım sabah kalkınca sürpriz ile karşılaşmayız.
SP500'ün son günlük barı biraz korkutucu umarım sabah kalkınca sürpriz ile karşılaşmayız.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...e-yok-6755812/
Tartışma yaratan liste: Biden’ın Demokrasi Zirvesi’nde Türkiye yok
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
PilsanM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sizinle aynı fikirde değilim. Özerklik verme konusu üzerinde anlaşılmış bir konu değil muhalefet için. Bu söylem hükümetin bir taktiği, daha önceki kürt açılımını yapan hükümetin konuyu nerelere getirdiğini gördük.
Şuan yaşadığımız tüm sorunların mimarı a.k partisi ve onun yanlış politikaları. O nedenle bu bahsettiğiniz konular üzerinden milliyetçi söylemlere gerek yok. Deniz kuvvetleri balyoz ve ergenekon davaları ile tasviye edilirken, yıllarca ihvan sevgisi nedeniyle Mısır ile ters düşerken ses çıkartmak lazımdı. Doğu Akdeniz ve Ege'deki hakimiyetimiz bu 2 temel konu sonrasında bitti.
Bir değişim olursa yeni gelecek yönetim neler yapar bilemiyoruz ancak bu yönetim neler yapar açık ve net biliyoruz, yaşıyoruz, tecrübe ediyoruz.
selametle
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Günaydin arkadaşlar
Şu andaki durumumuz
Van bahçesaray
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
kozal pay vadelide ne oldu az önce açılışta %8 yakın düşüş oldu toparladı sonra ons dinrenç kırmış iken
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Petkim de guzel kar acikladi. Bakalim iyi bilancoda satis gelecek mi?
Yer İmleri